TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022

Nå kommer LGs bøyde etterfølger

LG G Flex 2 klar til salg i Norge i slutten av april.

forfatter
Publisert 23.02.15 - 14:32

På CES-messen i Las Vegas i begynnelsen av januar lanserte LG etterfølgeren til sin første bøyde smartmobil, LG G Flex.

LG G Flex 2, som er etterfølgerens forutsigbare navn, skiller seg fra forgjengeren ved å være slankere og lettere, mens skjermen har fått høyere oppløsning, og prosessoren har blitt en del raskere.

LG_CES2015_gflex2 (18)

Og nå er den bøyde mobilen på vei ut til de norske butikkene. Det skjer i slutten av april, hvor den vil bli tilgjengelig i et begrenset antall. Veiledende utsalgspris blir 5.795 kroner.

Spesifikasjoner:
Operativsystem: Android 5.0 Lollipop
Skjerm: 5,5” P-OLED, 1920 x 1080
Prosessor: 2 GHz Snapdragon 810 octa-core
Minne: 2 GB RAM / 16 eller 32 GB lagring (+microSD inntil 128 GB)
Kamera: 13 MP OIS + 2,1 MP
Trådløst: 4G/LTE, 802.11 ac/a/b/g/n, NFC
Størrelse: 146,8 × 75,4 × 7,1 mm
Vekt: 152g
Batteri: 3000 mAh (ikke utskiftbart)

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nå blir Google Pixel smartere Pixel-telefonerne får AI-forbedret samtalelyd og gratis VPN.
Ny oppdatering for Garmin-brukere Garmin gir ut funksjonoppdateringer til flere av sine smarte sportsklokker og sykkeldataer
En Musk-mobil? Ja takk! Elon Musk hevder at Apple truer med å fjerne Twitter fra App Store. Skulle det skje, lover teknologi-milliardæren å utvikle sin egen smarttelefon. Vi gleder oss allerede.
Nei, USA forbyr IKKE alle Huawei-produkter Amerikanske myndigheters fokus er på å stoppe salget av telekommunikasjonsutstyr og overvåkningsteknologi fra fem navngitte kinesiske selskaper
Kongen av brettmobiler er tilbake Motorola Razr 2022 beviser at alle god ting er tre. Endelig lever Motorolas brettmobil opp til sin ikoniske forgjenger.
Følg Lyd & Bilde