Nå kommer LG G4 til Norge

Du kan allerede forhåndsbestille telefonen hos diverse forhandlere.

Skrevet av / 21.05.15 - 10:32
Nå kommer LG G4 til Norge

Forhandlere tar nå i mot forhåndsbestillinger av LG G4, som forventes å være i butikkene i begynnelsen av juni.

I følge LG selv er forhåndsinteressen for den nye smartmobilen ganske overveldende. Blant annet har den koreanske elektronikkprodusenten mottatt over 24.000 søknader i Norden om å bli testpilot for LG G4 hos Smartson, et nettsted som tilbyr vanlige forbrukere å bli de første til å teste nye produkter.

“LG G4s forgjenger, LG G3, var vår bestselgende smartmobil i Norden gjennom tidene, og vi ser frem til å slå denne rekorden med LG G4,” sier Kristoffer Ejebro, nordisk produktspesialist i Mobile Communications LG Electronics.

lg-g4-microsite-leak15.0 (1)

Lyd & Bilde var tilstede i London, da LG G4 ble lansert i slutten av april. Du kan lese om våre første inntrykk av toppmodellen her.

lg-g4-microsite-leak14.0

Pris og tilgjengelighet
LG G4 forventes å være i butikkene i løpet av den første uken i juni. Veiledende utsalgspris for lærversjonen, (inkludert et ekstra bakstykke i Shiny Gold) er 6.395 kroner og for den metalliske versjonen 5.695 kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tidlig død for Surface Duo

Huaweis nye stilige smartklokke

Kjærlighet ved første møte?

Pixel Watch oppgraderes

iPhone 15 er vesentlig bedre enn forgjengeren

Her er iPhone 15 Pro

Scroll to Top