Search
Generic filters

Nå kommer iPad-klærne

Man trenger ikke være rakettforsker for å skjønne at en iPad ikke går i lommen. Men Scottevest har laget en serie jakker med egen lomme til iPad-en, og en hel masse annet man trenger å ha med.

Kort tid etter at de første iPod-ene ble lansert, dukket det opp klær over alt med egen iPod-lommer. Scottevest tar det hele to hakk videre med en hel serie jakker og vester, som alle har plass til en iPad. Eller en 11-tommers MacBook Air.
Pluss mye, mye mer.
De har hele 16 jakker og vester, for menn og kvinner på farten, som trenger et sted å ha iPad-en.
Klærne finnes i alle størrelser, flere farger og de ulike modellene er laget for litt ulike behov. Som Revolution Plus i sort over, en diskret foret herrejakke i sort, med 26 lommer til stort og smått:

Her vist som gjennomsiktig, slik at man ser hva de ulike lommene kan ha plass til. Skulle 26 lommer være i snaueste laget, kan Expedition-jakken i grått eller khaki være tingen. Her er det plass til 37 ulike ting, inkludert iPad-en eller en 11-tommers MacBook Air.

Med en slik jakke kan man ha med seg så og si alt man trenger uten å bære håndbagasje, noe å tenke på neste gang man skal ut å fly.
Apple-grunderen Steve Wozniak har selvsagt en Scottevest-jakke, og man kan ikke være dårligere, kan man vel?
Scottevest-jakkene koster fra 100 USD, Expedition på bildet over, 200 USD, pluss frakt og mva.
Scottevest finner du her.

Sport Coat ser ut som en vanlig dressjakke, i sort eller grått som her, men den teflonbehandlede dressjakken har 24 lommer, og selvsagt plass til en iPad. Også den med Scottevests TravelSmartSystem, som er spesiallommer tilpasset essensielt tilbehør, som pass, nøkler, kompaktkamera, solbriller, iPhone, blant annet, og selvsagt iPad-en eller MacBook Air 11″.

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker