iPad-tilbehør:

Man trenger ikke være rakettforsker for å skjønne at en iPad ikke går i lommen. Men Scottevest har laget en serie jakker med egen lomme til iPad-en, og en hel masse annet man trenger å ha med.

Kort tid etter at de første iPod-ene ble lansert, dukket det opp klær over alt med egen iPod-lommer. Scottevest tar det hele to hakk videre med en hel serie jakker og vester, som alle har plass til en iPad. Eller en 11-tommers MacBook Air.
Pluss mye, mye mer.
De har hele 16 jakker og vester, for menn og kvinner på farten, som trenger et sted å ha iPad-en.
Klærne finnes i alle størrelser, flere farger og de ulike modellene er laget for litt ulike behov. Som Revolution Plus i sort over, en diskret foret herrejakke i sort, med 26 lommer til stort og smått:

Her vist som gjennomsiktig, slik at man ser hva de ulike lommene kan ha plass til. Skulle 26 lommer være i snaueste laget, kan Expedition-jakken i grått eller khaki være tingen. Her er det plass til 37 ulike ting, inkludert iPad-en eller en 11-tommers MacBook Air.

Med en slik jakke kan man ha med seg så og si alt man trenger uten å bære håndbagasje, noe å tenke på neste gang man skal ut å fly.
Apple-grunderen Steve Wozniak har selvsagt en Scottevest-jakke, og man kan ikke være dårligere, kan man vel?
Scottevest-jakkene koster fra 100 USD, Expedition på bildet over, 200 USD, pluss frakt og mva.
Scottevest finner du her.

Sport Coat ser ut som en vanlig dressjakke, i sort eller grått som her, men den teflonbehandlede dressjakken har 24 lommer, og selvsagt plass til en iPad. Også den med Scottevests TravelSmartSystem, som er spesiallommer tilpasset essensielt tilbehør, som pass, nøkler, kompaktkamera, solbriller, iPhone, blant annet, og selvsagt iPad-en eller MacBook Air 11″.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.