Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Nå kommer HTCs nye flaggskip

HTC One M9 vil bli lansert den 1. mars. Muligens sammen med en HTC smartklokke.

Vi har her på redaksjonen vært meget begeistret for HTCs One-modell. HTC One M8 fra 2014 kåret vi til og med til Årets beste high-end smartmobil.

Derfor gleder vi oss nå til den 1. mars, hvor HTC avholder stort pressemøte i Barcelona i forbindelse med Mobile World Congress. Vi ble invitert til arrangementet før helgen, og allerede nå begynner ryktene å florere om hva vi kommer til å få se i Barcelona.

htcmwc-0

Bloomberg mener å vite at HTCs nye toppmodell, One M9, vil ha kraftig forbedret kamera på 20 MP samt åttekjerners Snapdragon 810 prosessor fra Qualcomm. Lyden kommer denne gang fra Dolby.

Design og utseende skal til gjengjeld være stort sett uendret i forhold til 2014-modellen.

Annonse

HTCs første smartklokke
Bloomberg skriver også at HTC vil lansere firmaets første smartklokke i forbindelse med pressemøtet i Barcelona.

HTC har som en av de eneste store Android-produsenter ennå ikke inntatt markedet for kroppsnær teknologi, men det skal det altså bli gjort om på nå. Foruten at HTCs smartklokke etter alt å dømme vil bli basert på Android Wear, og at det vil by på et samarbeid med fitnesstjenesten Under Armor, tør Bloomberg ikke gjette på flere detaljer.

Annonse
forfatter

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.