TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Nå kommer HTCs nye flaggskip

HTC One M9 vil bli lansert den 1. mars. Muligens sammen med en HTC smartklokke.

Vi har her på redaksjonen vært meget begeistret for HTCs One-modell. HTC One M8 fra 2014 kåret vi til og med til Årets beste high-end smartmobil.

Derfor gleder vi oss nå til den 1. mars, hvor HTC avholder stort pressemøte i Barcelona i forbindelse med Mobile World Congress. Vi ble invitert til arrangementet før helgen, og allerede nå begynner ryktene å florere om hva vi kommer til å få se i Barcelona.

htcmwc-0

Bloomberg mener å vite at HTCs nye toppmodell, One M9, vil ha kraftig forbedret kamera på 20 MP samt åttekjerners Snapdragon 810 prosessor fra Qualcomm. Lyden kommer denne gang fra Dolby.

Design og utseende skal til gjengjeld være stort sett uendret i forhold til 2014-modellen.

HTCs første smartklokke
Bloomberg skriver også at HTC vil lansere firmaets første smartklokke i forbindelse med pressemøtet i Barcelona.

HTC har som en av de eneste store Android-produsenter ennå ikke inntatt markedet for kroppsnær teknologi, men det skal det altså bli gjort om på nå. Foruten at HTCs smartklokke etter alt å dømme vil bli basert på Android Wear, og at det vil by på et samarbeid med fitnesstjenesten Under Armor, tør Bloomberg ikke gjette på flere detaljer.

Legg igjen en kommentar

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.