Search
Generic filters

Nå kommer arvtakeren til HTC One

Den kritikerroste toppmodellen fra taiwanske HTC får sin arvtaker, som presenteres den 25. mars. Her er det vi vet så langt.

Endelig dukket det opp en e-post i innboksen fra HTC. Den taiwanske mobilprodusenten holder lav profil på årets store mobilmesse, Mobile World Congress, som går av stabelen i Barcelona neste uke. I stedet blir pressen bedt om å holde av datoen den 25. mars fra klokken 16, engelsk tid, hvor HTC i London vil presentere “en av årets spennende nyheter”.

Denne e-posten dukket i går opp i redaksjonens innboks. HTC inviterer til pressemøte den 25. mars.
Denne e-posten dukket i går opp i redaksjonens innboks. HTC inviterer til pressemøte den 25. mars.

Vi tillater oss å gjette på at det er oppfølgeren til HTC One, firmaets kritikerroste toppmodell, som også ble kåret som ”Årets gadget” av Lyd & Bilde i 2013, som er på trappene.

Noe offisielt navn på arvtakeren er ennå ikke kjent. Kodenavnet er HTC M8, og det gjettes på at navnet kan bli HTC One 2 eller HTC One+, selv om ingen av disse navnene er særlig fengende.

Til gjengjeld har nettet gjennom lengre tid florert med rykter om den kommende toppmodellen, og derfor tør vi allerede å kaste oss ut i å gjette på hva HTC vil vise frem om en drøy måned i London.

Først og fremst får HTC M8 antakelig den helt nye Snapdragon 805-prosessoren under skjermen. Skjermen vokser fra 4,7” til 5” (med QHD 2560 x 1140 pikslers oppløsning), og 3 gigabyte RAM sørger sammen med prosessoren for ytelse i toppklassen. Telefonen får naturligvis den nyeste Android versjon 4.4 KitKat samt en ny utgave av HTC Sense-brukerflaten.

Denne hjemmeskjermen – angivelig et eksempel fra den kommende HTC Sense-brukerflaten – dukket nylig opp på evleaks’ Twitter-profil.
Denne hjemmeskjermen – angivelig et eksempel fra den kommende HTC Sense-brukerflaten – dukket nylig opp på evleaks’ Twitter-profil.

Telefonen får angivelig hele to kameralinser og -sensorer, hvilket skulle forbedre autofokus, bildekvalitet og dybde.

Lyd & Bilde er naturligvis på plass ved lanseringen i London den 25. mars.

Kilder: CNET, TechRadar

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utviklingsredaktør og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.