Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nå kommer 3D

Produktnyheter var det flust av på årets Consumer Electronics Show i Las Vegas. Men av spennende teknologier var det bare én: 3D!

Skrevet av / 03.02.10 - 23:00
Nå kommer 3D

iPhone-leketøyet, helikopteret AR.Drone, fikk stor oppmerksomhet på årets CES. Andre teknologier var lesebrett, nye pc-prosessorer fra Intel, digitale undervannskameraer og mye bærbart snadder. Men den største og eneste virkelig spennende nyheten for vår del er 3D. Alle som har sett James Camerons ”Avatar” i 3D bør være enige i at det må være helt rått å kunne få denne teknologien hjem i stua. De første 3D-produktene kommer i butikkene 2. kvartal 1010. Den nye 3D-standarden med spesielle 3D-briller er unik fra alle tidligere versjoner, ved at bildet aktivt splittes separat til venstre og høyre øye. Dermed blir dybdeopplevelsen av en annen verden enn man klarte å få til med den gamle stereoskopiske teknologien, som skilte bildet ved å bruke briller med ulik farge på venstre og høyre øye (typisk grønn for det ene og rød for det andre). Denne ga også en unaturlig fargebalanse, noe dagens 3D-teknologi ikke gjør. Hva titler angår, ligger det i planene å slippe 33 filmer i 3D i løpet av 2010, med Dreamworks-suksessen ”Monster vs Aliens” som førstemann ut. Den storslagne ”Avatar” av James Cameron skal også ut i hyllene før året er omme.

I kjent stil holdt Monster Cable en spektakulær konsert for egne og affilierte medarbeidere på Paris Hotel. Kveldens hovedattraksjon var John Legend, men den store overraskelsen var det Stevie Wonder som stod for. Desssverre for ham får han vel ikke det helt store utbytte av 3D…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tracker for Google Find My-nettverket

OnePlus er på vei med nye produkter

Heineken lanserer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparasjoner

Sporingsbrikker for alle Android-mobiler

Smart kombi-lader til ferieturen

Hva vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite oppgraderes

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Se Google Pixel på stor skjerm

Lyd & Bilde
Scroll to Top