Nå kan iOS 7.1 nedlastes

Stor oppdatering fra Apple gir nye funksjoner og forbedringer.
forfatter

I september slapp Apple iOS 7 med en mengde av nye funksjoner. Siden da har det kommet seks mindre oppdateringer for å løse ulike problemer. Men nå kommer altså 7.1 som faktiskt tilfører noe nytt, endrer hvordan visse funksjoner fungerer og retter opp noen små irritatsjonsmomenter.

Først og fremst kommer støtten for CarPlay.  Kalenderen har fått en månedsvisning og viser helligdager for flere land. På iPhone 5S skal avlesningen av fingeravtrykk være forbedret, og kameraen har automatiskt HDR (High Dynamic Range) påslått. iPhone 4-brukere kommer også til å merke at ting går litt raskere enn før.

Her er alle forbedringene

software update NO

 

Som vanlig kan du oppdatere din iPhone ved å koble den til en PC/Mac med iTunes, eller ved å gå du inn på Innstillinger og Programoppdatering for å oppdatere manuellt.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.