Search
Generic filters

Nå kan iOS 7.1 nedlastes

Stor oppdatering fra Apple gir nye funksjoner og forbedringer.

I september slapp Apple iOS 7 med en mengde av nye funksjoner. Siden da har det kommet seks mindre oppdateringer for å løse ulike problemer. Men nå kommer altså 7.1 som faktiskt tilfører noe nytt, endrer hvordan visse funksjoner fungerer og retter opp noen små irritatsjonsmomenter.

Først og fremst kommer støtten for CarPlay.  Kalenderen har fått en månedsvisning og viser helligdager for flere land. På iPhone 5S skal avlesningen av fingeravtrykk være forbedret, og kameraen har automatiskt HDR (High Dynamic Range) påslått. iPhone 4-brukere kommer også til å merke at ting går litt raskere enn før.

Her er alle forbedringene

software update NO

 

Som vanlig kan du oppdatere din iPhone ved å koble den til en PC/Mac med iTunes, eller ved å gå du inn på Innstillinger og Programoppdatering for å oppdatere manuellt.

 

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Google håper smarthøyttaleren Nest Audio vil gi konkurrentene juling. Ny Chromecast med fjernkontroll også lansert, og dessuten mobilen Google Pixel 5.
Lenovo X1 Fold kan bestilles allerede nå.
Fritt valg på lyseffekter og fire forskjellige opptaksmoduser.
Bang & Olufsen i gaming-samarbeid med e-sportsutøverne i Astralis. Vil ha gaming-headsett klar til våren.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nettverks-bridger fra Japan lover oss et klokkerent musikksignal, slik at den tilkoblede DAC-en kan skinne ekstra.
Amazon-eide Ring har lansert Always Home Cam, som har en helt unik funksjon: Det er en flygende minidrone som patruljerer hjemmet ditt.
Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!