Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Nå kan du laste ned NordVPN på Apple TV

Endelig kan du også beskytte mediestrømmeren mot snokende øyne og cybertrusler.

Skrevet av / 20.12.23 - 13:48
Nå kan du laste ned NordVPN på Apple TV

Tidligere kunne man bare installere VPN-tjenester (Virtual Private Network) på datamaskinen, nettbrettet og mobiltelefonen. Dersom du også ville beskytte Apple TV-en din, måtte du installere denne beskyttelsen i ruteren, noe som er komplisert, om det i det hele tatt er mulig. Men med tvOS 17 har Apple åpnet opp for at tredjepartsleverandører kan tilby VPN-tjenester.

Foto: L&B Home

NordVPN er tidlig ute med sin berømte app i App Store for Apple TV. Med et VPN krypteres trafikken slik at ingen kan følge med på hva du gjør, samtidig som internettleverandøren ikke kan se hva du gjør.

Mange glemmer at mobiler og datamaskiner ikke er de eneste inngangene til nettverket for hackere. En smart-TV er som regel koblet til internett, noe som betyr at den også kan angripes, og at kriminelle kan spionere på brukerne, stjele data eller til og med få tilgang til andre enheter i hjemmenettverket. Med en egen VPN-app for Apple TV kan brukerne både ivareta nettsikkerheten og personvernet», sier Vykintas Maknickas, sjef for produktstrategi i NordVPN.

Vi installerte appen, og etter at vi hadde logget inn på kontoen vår via bekreftelse på mobilen, var det hele en smidig opplevelse. Du trenger bare å velge hvilke servere i hvilket land du vil logge inn på. Hurtigmenyen (dobbelttrykk på startknappen) på Apple TV viser nå om du har en usikret tilkobling eller bruker VPN.

At det fungerte, ble bekreftet av at det var først da vi valgte Sverige at vi kunne strømme filmer fra SVT Play, noe som kan være praktisk hvis man befinner seg i utlandet.

NordVPN er tilgjengelig på App Store.

Les også Apper gjennomsøker mobilen din for informasjon Nesten 87 % av Android-appene og 60 % av iOS-appene vil ha tilgang til funksjoner uten grunn.

 

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top