Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Nå har X-utfordreren Threads kommet til Norge

Hvis du er lei av Musk og hans innfall med X, er Threads nå tilgjengelig som et alternativ.

Skrevet av / 18.12.23 - 13:09
Nå har X-utfordreren Threads kommet til Norge

I fjor sommer lanserte Meta sin egen miniblogg-side, Threads. Dette var tilsynelatende et svar på kaoset som oppsto på det gamle Twitter, der brukere og annonsører falt fra i hopetall. Men her i Europa har brukerne ikke kunnet bli med på tjenesten fordi den ikke var i samsvar med EU-lovgivningen, men dette er nå rettet opp, og tjenesten er nå åpen for skandinaviske brukere.

Tjenesten ligner mye på det gamle Twitter, ettersom det først og fremst dreier seg om tekstinnlegg. Men du kan selvfølgelig legge til bilder og video, med dobbelt så mange tegn og dobbelt så lang videolengde som på X. Det er først og fremst ment som et sted for samtaler, der du starter «tråder», fremfor privat kommunikasjon. Funksjoner for å tagge tråder med emner, slik som hashtags på X og Instagram, er imidlertid ikke tilgjengelig ennå.

Grensesnittet er strømlinjeformet og fokusert på samtaler (Skjermbilde: Threads).

For å bli med på tjenesten anbefales det å bruke mobilappen for Android eller iOS. Nettversjonen er så langt ikke spesielt god. Hvis du allerede har en Instagram-konto, kan du overføre brukerprofilen din direkte og legge til alle kontoene du følger der. Hvis de ikke er på Threads ennå, får du et varsel når de oppretter en konto. Det er også enkelt å dele innlegg mellom Instagram og Threads. Tjenesten er veldig enkel, så det blir spennende å se om den tar av eller ikke.

Her finner du Threads.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top