Nyhet

Nå er Galaxy Enhance-X-appen tilgjengelig på Galaxy Store

Samsungs gratis bilderedigerings-app er nå tilgjengelig på mer enn bare Galaxy S23-serien.

Skrevet av / 23.06.23 - 13:11
Nå er Galaxy Enhance-X-appen tilgjengelig på Galaxy Store

Tidligere har det vært en betaversjon av Samsung Galaxy Enhance-X-appen forhåndsinstallert på mobiler i Galaxy S23-serien. Men nå er appen tilgjengelig i Galaxy Store i en fullversjon for de aller fleste av Samsungs premiummodeller.

Appen bruker AI til å fikse typiske feil i bilder med ett enkelt trykk, gjøre dem finere eller justere HDR- eller Moiré-effekter.

Til og med irriterende skygger kan fjernes (Foto: Samsung).

Hvis du får et bilde med irriterende linjer som forstyrrer motivet (Moiré), kan appen fjerne dem for deg. Om du har et bilde fra sosiale medier, er det ofte dårlig oppløsning og komprimert. Prøv Upscale-funksjonen, som lover å gjøre bildet skarpere og mer høyoppløst.

 

Akkurat som ny! (Foto: Samsung)

Hvis du har kommet over et gammelt fotoalbum med gulnede bilder, kan du bruke Old Photo-funksjonen til å fjerne støy, korrigere farger og gjøre bildene skarpere.

Appen fungerer på Galaxy S23-serien, S22-serien, S21-serien, S20-serien, Note20-serien, Z Fold4, Z Flip4, Z Fold3, Z Flip3, Z Fold2, Z Flip 5G og Z Flip LTE med One UI 5.1 eller nyere.

Last ned appen her: Galaxy Enhance-X

Samsung Galaxy A54 5G

Et trygt, men litt kjedelig valg

Samsungs beste mellomklassemobil gjør det meste bra, men har heller ingen spennende finesser som får den til å skille seg ut fra mengden.

Les videre
Jonas Ekelund
(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Nå kommer de første produkter fra Nothings budsjettmerke

Dine neste Ray-Bans blir ikke bare stilige, de blir også smarte!

Samsung lekker neste Galaxy

Xiaomi gir deg smarte helsefunksjoner

Ny Xiaomi 13T-serie

Garmin-klokke for en aktiv livsstil

Scroll to Top