Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Digitalt tegnebrett for barn

Masseproduserer barna dine tegninger, og du vet ikke hva du skal gjøre med dem? myFirst Sketch Book kan hjelpe.

Skrevet av / 01.05.21 - 09:00
Digitalt tegnebrett for barn

Foreldre med små barn opplever ofte at barna kommer stolte hjem fra barnehagen eller skolen med tegninger – inntil flere hver dag. Noen av dem er fine, men hvordan skal man ta vare på alle sammen? De ender ofte opp i en skuff, eller – la oss innrømme det – papiravfallet. myFirst Sketch Book kan være løsningen mange har drømt om.

Genialt digitalt tegnebrett?

myFirst Sketch Book er et digitalt tegnebrett for barn. Det er enkelt nok: et lett plastbrett med en 10″ LCD-skjerm gir barnet god nok plass å tegne på. En digital penn følger med, som man tegner på brettet med. Pennen har knapper for valg av tykkelse på linjene, og brettet kan i utgangspunktet brukes som et helt vanlig tegnebrett. Det tegner med monokrom grønt mot svart flate.

myfirst sketchbook graabeins drawing
Slik gikk det da Gråbein selv skulle prøve seg på å tegne med MyFirst Sketch Book. Foto: Geir Gråbein Nordby

Tegninger på direkten

Men magien starter idet du laster ned Sketch Book-appen. Da kan barnet nemlig tegne på tegnebrettet, mens bevegelsene overføres til mobiltelefon eller nettbrett – på direkten. I Sketch Book-appen kan du velge ulike farger, slik at monokrome tegninger på tegnebrettet forvandles til fargerike kreasjoner på mobilen.

Hele tegneprosessen kan i ettertid spilles av som en film, og stolte foreldre kan enkelt dele tegningene til sine besteforeldre direkte fra mobilappen.

Se lanseringen av myFirst Sketch Book i videoen over.

 

Brettet lagrer 1000 tegninger

Tegninger kan lagres må mobilen, men også direkte på selve brettet, som har lagringsplass for over 1000 tegninger. Barnet trenger dermed ikke tilgang på mobil for å bruke det. Tegningene kan fargelegges i etterkant, når de har blitt overført til mobilappen.

Batteritiden på brettet er oppgitt til 50 timer, som myFirst hevder holder gjennom en måned med vanlig bruk. Pennen varer i 200 timer. Det får’n si!

myFirst Sketch Book: pris og tilgjengelighet

Tegnebrettet koster ca 1000 kroner pluss frakt og eventuelle gebyrer, og kan bestilles fra oaxis.com. Du kan forhåndsbestille nå, utleveringen starter den 21. mai.

myFirst Sketch Book Leather Case
Det følger med et turkis etui til myFirst Sketch Book.

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Xiaomi lanserer Flip-konkurrent

HMD Skyline: en overraskende kul mobil

Google står selv bak en stor lekkasje

Youtube finner sangen du nynner på

Neste Sony-mobil kan mangle viktig kamerafunksjon

OnePlus er klar for en kjølig sommer med hotte produkter

Lekkasje av Google Pixel 9

Slutt på monopol for Apple Pay

Flytt bildene dine fra Google til iCloud

Apple Vision Pro-salget i USA er så godt som "dødt"

Endelig hastighet i Google Maps

Samsung baner ny og bedre vei med kunstig intelligens

Scroll to Top