Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Digitalt tegnebrett for barn

Masseproduserer barna dine tegninger, og du vet ikke hva du skal gjøre med dem? myFirst Sketch Book kan hjelpe.
myFirst Sketch Book

Foreldre med små barn opplever ofte at barna kommer stolte hjem fra barnehagen eller skolen med tegninger – inntil flere hver dag. Noen av dem er fine, men hvordan skal man ta vare på alle sammen? De ender ofte opp i en skuff, eller – la oss innrømme det – papiravfallet. myFirst Sketch Book kan være løsningen mange har drømt om.

Genialt digitalt tegnebrett?

myFirst Sketch Book er et digitalt tegnebrett for barn. Det er enkelt nok: et lett plastbrett med en 10″ LCD-skjerm gir barnet god nok plass å tegne på. En digital penn følger med, som man tegner på brettet med. Pennen har knapper for valg av tykkelse på linjene, og brettet kan i utgangspunktet brukes som et helt vanlig tegnebrett. Det tegner med monokrom grønt mot svart flate.

myfirst sketchbook graabeins drawing

Slik gikk det da Gråbein selv skulle prøve seg på å tegne med MyFirst Sketch Book. Foto: Geir Gråbein Nordby

Tegninger på direkten

Men magien starter idet du laster ned Sketch Book-appen. Da kan barnet nemlig tegne på tegnebrettet, mens bevegelsene overføres til mobiltelefon eller nettbrett – på direkten. I Sketch Book-appen kan du velge ulike farger, slik at monokrome tegninger på tegnebrettet forvandles til fargerike kreasjoner på mobilen.

Hele tegneprosessen kan i ettertid spilles av som en film, og stolte foreldre kan enkelt dele tegningene til sine besteforeldre direkte fra mobilappen.

Annonse

Se lanseringen av myFirst Sketch Book i videoen over.

Annonse

 

Brettet lagrer 1000 tegninger

Tegninger kan lagres må mobilen, men også direkte på selve brettet, som har lagringsplass for over 1000 tegninger. Barnet trenger dermed ikke tilgang på mobil for å bruke det. Tegningene kan fargelegges i etterkant, når de har blitt overført til mobilappen.

Batteritiden på brettet er oppgitt til 50 timer, som myFirst hevder holder gjennom en måned med vanlig bruk. Pennen varer i 200 timer. Det får’n si!

myFirst Sketch Book: pris og tilgjengelighet

Tegnebrettet koster ca 1000 kroner pluss frakt og eventuelle gebyrer, og kan bestilles fra oaxis.com. Du kan forhåndsbestille nå, utleveringen starter den 21. mai.

myFirst Sketch Book Leather Case

Det følger med et turkis etui til myFirst Sketch Book.

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.