TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

MWC 2022: Nokia lanserer ny C-serie av billige smarttelefoner

Her forteller Adam Ferguson fra HMD Global om selskapets nye Nokia-mobiler.

forfatter
Publisert 01.03.22 - 21:07

På Mobile World Congress har HMD Global, selskapet bak Nokia-telefonene, annonsert tre nye Nokia-smarttelefoner i sin C-serie – C21, C21 Plus og C2 2nd edition.

De tre nye enhetene har like god holdbarhet og den langvarige batterileveritiden som gjorde Nokia-telefonene berømte i sin tid, skriver selskapet i sin pressemelding, som fortsetter:

Nokia-telefonene har et stilig finsk design, som også er funksjonelt. Virksomheten utvider sin suksessfulle Nokia C-serie, som ble introdusert i 2020 og som allerede står for 16% av det samlede smarttelefon-salget de siste 5 årene.

(Foto: HMD Global)

Pris og tilgjengelighet

Nokia C21 Plus er tilgjengelig i Norge fra i dag i grå og fås med 2 GB RAM og 32 GB innebygd lagring.

Nokia C2 2nd edition er tilgjengelig i Norge fra i dag i grå med 2 GB RAM og 32 GB innebygd lagring.

I videoen under forteller Adam Ferguson fra HMD Global om de nye mobilene.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kommende brettbar iPhone vil selv kunne reparere riper og buler i skjermer I forbindelse med utviklingen av en brettbar mobil, jobber Apple med en ny teknologi som vil la skjermene reparere seg selv. Det viser en patentsøknad, som er sparsom med detaljer.
Tre grunner til å kjøpe iPhone 14 Pro Den skal stå tidlig opp, den som skal klare å lage en bedre mobil enn iPhone 14 Pro.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Det er på tide å oppgradere din iPhone Det nyeste operativsystemet til iPhone kommer med massevis av nye funksjoner
Følg Lyd & Bilde