Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Motorola Edge 40 Neo og Moto G84 5G: De nyeste tilskuddene til Motorolas mobilserie

Det beste fra Motorolas nyeste lansering

Skrevet av / 14.09.23 - 15:18
Motorola Edge 40 Neo og Moto G84 5G: De nyeste tilskuddene til Motorolas mobilserie

Motorola har i dag lansert fire nye smarttelefoner, deriblant Edge 40 Neo og Moto G84 5G. Motorola Edge 40 Neo er en ny modell i Edge 40-serien, som også inkluderer Motorola Edge 40 og Motorola Edge 40 Pro, som vi testet tidligere i år. I tillegg kommer Motorola Moto G84, som er en billigere modell med funksjoner hentet fra dyrere flaggskipmobiler.

Motorola Edge 40 Neo

Den nye Motorola Edge 40 Neo har en profil på bare 7,76 mm og buede kanter som gjør den enkel å håndtere. Den er også IP68-klassifisert, noe som betyr at den er motstandsdyktig mot vann og støv.

Les også Kongen er død, lenge leve kongen! Hvis du vil ha en klappmobil, er det Motorola Razr 40 Ultra du skal velge.

Mobilen har et 50 MP Ultra Pixel-kamera med instant all-pixel-fokusteknologi og bedre ytelse i svakt lys, forteller Motorola. Kameraet bruker også optisk bildestabilisering (OIS) for å sikre skarpe og klare bilder. I tillegg har den et 13 MP ultravidvinkelkamera og et 32 MP frontkamera.

Mobilen er tilgjengelig i tre ulike farger – Black Beauty med matt akrylbakside og Soothing Sea og Caneel Bay med vegansk skinnfinish – og har en 6,55-tommers pOLED-skjerm med 144 Hz oppdateringsfrekvens. Skjermen er også kompatibel med Dolby Vision og HDR10+. Oppløsningen er FHD+ og den maksimale lysstyrken er 1300 nit.

Motorola Edge 40 Neo
(Foto: Motorola)

Med en MediaTek Dimensity 7030s-prosessor og en 5G-forbindelse skal Motorola Edge 40 Neo levere rask ytelse og støtte for cloud gaming, lover produsenten.

Motorola Edge 40 Neo drives av Android 13 og har en rekke sikkerhetstiltak, blant annet Moto Secure, som beskytter brukerne mot trusler og phishing.

Motorola Moto G84 5G
Motorola Moto G84 5G i fargen PANTONE Viva Magenta. (Foto: Motorola)

Motorola Moto G84 5G

Motorola har også oppgradert sin populære Moto G-serie med tre nye modeller: Moto G84 5G, Moto G54 5G og Moto G14.

Moto G84 5G skiller seg ut med sine unike farger og et kamera med OIS-teknologi. Den har en kamerasensor på 50 MP med Ultra Pixel-teknologi for å forbedre bildekvaliteten i svakt lys. Den har også et 8 MP ultravidvinkelobjektiv og et 16 MP selfiekamera.

Moto G84 5G er tilgjengelig i fargene PANTONE Viva Magenta, Marshmallow Blue og Midnight Blue. Den er også IP54-sertifisert for vanntetthet. Mobilen har også en ultrabred 6,5-tommers skjerm med 120 Hz oppdateringsfrekvens og Dolby Atmos-lydstøtte for bedre underholdning. Enheten drives av en Snapdragon 695 5G-prosessor.

Les også Ikke en spill-mobil Til tross for den lave prisen føles ikke Moto g73 prisgunstig da den har så mange ulemper.

Pris og tilgjengelighet

Motorola Edge 40 Neo blir tilgjengelig til en veiledende pris på 3.599 kroner, mens Moto G84 5G får en veiledende pris på 4.999 kroner. Nøyaktig dato for salgsstart er ennå ikke kjent.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lekkasje av Google Pixel 9

Slutt på monopol for Apple Pay

Flytt bildene dine fra Google til iCloud

Apple Vision Pro-salget i USA er så godt som "dødt"

Endelig hastighet i Google Maps

Samsung baner ny og bedre vei med kunstig intelligens

Nye smartklokker fra Samsung med fokus på helse og friluftsliv

Galaxy Ring kommer ikke til Norge helt ennå

Budsjettmobil og billig smartklokke fra CMF by Nothing

Google sier farvel til Samsung-brikker

Galaxy Unpacked: Så dyr blir Samsung Galaxy Ring

Galaxy Unpacked: Ny lekkasje avslører alt!

Scroll to Top