Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Mophie Magsafe-ladere for reise og skrivebordet

En teleskopisk bordlader og en sammenleggbar trådløs lader for alle Apple-dingsene dine.

Skrevet av / 24.10.23 - 15:34
Mophie Magsafe-ladere for reise og skrivebordet

En av de bedre tingene med iPhone-modellene de siste årene var da Apple introduserte Magsafe trådløs lading. Det er i bunn og grunn en QI-lader, som også finnes for Android, hvor en magnet sørger for at telefonen ligger perfekt for optimal lading. Magneten gjør dessuten at laderen kan holde telefonen i en passende vinkel, enten på skrivebordet eller i bilen.

Så selv om du foretrekker Android-mobiler, bør du fortsette å lese. For den kommende QI2-standarden inkluderer Magsafe slik at alle mobilmerker kan dra nytte av det smarte tilbehøret. Mange hadde håpet at dette skulle komme sammen med Google Pixel 8, men nå trenger vi ikke å vente så mye lenger.

Foto: Mophie

Mophie 3-in-1 extendable stand with MagSafe

Tidligere har vi sett bordladere for Magsafe (15 watt), Apple Watch (7,5 watt) og Airpods (5 watt). Men denne har et triks i ermet: iPhone-laderen sitter på en teleskopisk arm slik at du kan holde den i ansiktshøyde. Den kan også vippes, slik at du kan bruke den som mobilstativ for videosamtaler. Foten er laget av solid stål for å hindre at den velter. Pris: 1.699 kroner.

Les mer hos Zagg

 

Vi er glade for å kunne tilby disse produktene fra Mophie som gir praktiske og allsidige ladeløsninger. Det justerbare 3-i-1-stativet frigjør plass på skrivebordet og holder mobilen innen rekkevidde, mens 3-i-1-reiseladeren sørger for lading på reise», sier Gavin Slevin, CEO i ZAGG International.

 

Mophie 3-in-1 travel charger with MagSafe

Den andre laderen er beregnet på ferien eller jobbreisen. Den sammenleggbare laderen er enkel å brette ut på nattbordet, og så har du trådløse ladere for iPhone, Apple Watch og Airpods (faktisk kan du også sette en Android-mobil på den, siden det er QI-lading). Den leveres med et reiseetui, en USB-C-kabel og en 30 watts strømadapter. Pris: 1.799 kroner

Les mer hos Zagg

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Her er HMDs egne mobiler

Tracker for Google Find My-nettverket

OnePlus er på vei med nye produkter

Heineken lanserer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparasjoner

Sporingsbrikker for alle Android-mobiler

Smart kombi-lader til ferieturen

Hva vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite oppgraderes

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Lyd & Bilde
Scroll to Top