Følg oss på

Søk etter tester, nyheter, anmeldelser..

Månedens Iphone apps

Vi tester Sleep Cycle vekkerklokke og Jamie Oliver 20 minute meals

Jamie Oliver 20 Minute Meals
Med 50 oppskrifter er Jamie Olivers applikasjon et must for alle som digger god og lettlaget mat.

Den eneste ulempen kan være at 20 Minute Meals bare finnes på engelsk. Resten av applikasjonen er vel verdt pengene for alle som trenger et middagstips av mer spennende art enn den dagligvarekjedene presenterer på reklameplakater.

Blant de 50 oppskriftene som er tilgjengelige i 20 Minute Meals, finner man alt fra hjemmelagede hamburgere til rigatoni arrabiata. Det er også 13 oppskrifter på vegetarretter her, og (bare) seks supper – som jo er undervurdert mat her til lands. De fleste oppskriftene er relativt enkle. Noen tar nok litt mer enn 20 minutter å lage, men Jamie Oliver har lyktes godt med å gjøre både rettene og oppskriftene overkommelige både hva antall ingredienser, fremgangsmåte, pris og tilgjengelighet angår.

Oppskriftene er dessuten akkompagnert av bilder som viser prosessen frem til ferdig rett, og med tips fra Jamie Oliver underveis og 18 korte videoklipp som guider, klarer alle å lage rettene i 20 Minute Meals. Noen vil savne flere enn de tre salatene som er i 20 Minute Meals, og det er få oppskrifter på kjøttretter, men man kan få tilgang til flere oppskrifter på nett rett fra applikasjonen. En nyttig bonus med 20 Minute Meals er muligheten til å legge alle ingrediensene til en rett i en praktisk handleliste.

Jamieoliver.com
Sleep Cycle vekkerklokke
Dette er kanskje den nyttigste vekkerklokken på App Store. Den lærer seg søvnrytmen din og vekker deg skånsomt.
Å stå opp om morgenen er ikke like lystbetont for alle. Man får sjelden den beste starten på dagen når man bråvåkner av vekkerklokken. Sleep Cycle er litt smartere enn vekkerklokker flest. Den analyserer søvnmønsteret ditt og vekker deg skånsomt når du er i en lett – i motsetning til dyp – søvnfase. Man kan velge blant forskjellige vekkelyder som alle er av den behagelige sorten, som nesten kan minne om innsovningsmusikk (Gymnopédie, for eksempel), men som har til hensikt å vekke deg mer skånsomt enn en kimende alarm.

En iPhone eller nyere generasjon iPod touch med Sleep Cycle legges under lakenet slik at den kan registrere hvordan bevegelsene i sengen arter seg når du sover, og kobles til strøm for at batteriet på iPhone ikke skal tømmes i løpet av natten. Senere blir man vekket på angitt tidspunkt, men Sleep Cycle kan bruke opptil 30 minutter før tidspunktet du skal våkne på, til å vekke deg. Når man våkner kan man se en grafisk fremstilling på skjermen som viser søvnmønsteret man har hatt.

Sleep Cycle skal være helt ufarlig å bruke, tross skepsisen man måtte ha med at en iPhone kan ta fyr, eller at man kan få kreft av strålingen fra mobilen. Ladingen av iPhone skjer med veldig lite strøm tilført fra laderen, og varmeutviklingen er svært lav. Dessuten er det knapt stråling fra mobiler i hvilemodus, og så langt unna grenseverdiene at det ikke kan regnes som farlig, ifølge undersøkelser som er gjort om mobilstråling. LS

lexwarelabs.com

Annonse
forfatter
Skrevet av

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

Vi tester Sleep Cycle vekkerklokke og Jamie Oliver 20 minute meals

Vi tester Sleep Cycle vekkerklokke og Jamie Oliver 20 minute meals

Vi tester Sleep Cycle vekkerklokke og Jamie Oliver 20 minute meals

Vi tester Sleep Cycle vekkerklokke og Jamie Oliver 20 minute meals

Kate Beckinsale beviser, nok en gang, at hun kan sine action-moves.

Vi tester Sleep Cycle vekkerklokke og Jamie Oliver 20 minute meals

Vi tester Sleep Cycle vekkerklokke og Jamie Oliver 20 minute meals

Vi tester Sleep Cycle vekkerklokke og Jamie Oliver 20 minute meals

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.