Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Månedens Iphone apps

QuickOffice Mobile Suite
Støtte for lesing av dokumenter finnes allerede på iPhone. Men man må ha QuickOffice for å redigere dokumenter. Alle dokumenter.

Med den høye graden av tilgjengelighet man får men en iPhone, holder det ikke å være på nett hele tiden. Man må kunne svare på meldinger e-poster og i noen tilfeller kunne redigere endringer i dokumenter som haster. Der kommer apps som QuickOffice inn. For 55 kroner får man tilgang til dokumenter som PowerPoint-presentasjoner, mens Word- og Excel-dokumenter (både .doc, .docx, .xls og .xlsx), både kan leses, endres, lagres og sendes videre.

QuickOffice støtter også overføring av filer i et nettverk dersom man er koblet til et trådløst nettverk. Og man kan se bilder (png, jpeg, gif og tiff) og lese iWork-dokumenter. QuickOffice blir dermed det nærmeste man kommer Microsofts Office programpakke på en iPhone, hvor Word-programmet kalles QuickWord, regnearket QuickSheet, men hvor man bare kan kjøre ett dokument om gangen i QuickOffice. Begrensningene til tross, QuickOffice er et must for alle som trenger kjapp tilgang til redigering av dokumenter når man er på farten.

www.quickoffice.com
iGourmand
Matoppskrifter er perfekt for iPhone. Man har dem alltid tilgjengelig, og man behøver ikke være frankofil for å digge en av de mange iGourmand-appene til iPhone.

For 101 tradisjonelle franske matoppskrifter er noe en hver aspirerende gourmet burde ha på sin iPhone. Programmet, eller programmene for det er flere utgaver av dem, tar for seg alt fra dessertoppskrifter med sjoklolade – 101 Recettes Chocolat – til vegataropskrifter – 101 Recettes Végetariennes – men den mest interessante for de fleste er 101 tradisjonelle oppskrifter. Også kalt Best of French Cuisine. Den finnes nemlig på engelsk, men forretter, hovedretter og desserter. Man følger oppskriftene med bilder og tekst og man kan skrive sine egne kommentarer til oppskriftene. Som er gradert etter vanskelighetsgrad, tilberedning- og koketid.

Favorittoppskriftene kan lagres for rask tilgang senere, man kan lage handleliste ved å markere antall ingredienser fra en rikholdig liste, og alle franske matuttrykk og ord er behørig forklart i en omfattende ordliste. Til 11 kroner er det ikke noe å tenke på lengre, enten man er gourmet allerede, eller bare interessert i mat.

www.igourmand.fr

forfatter
Skrevet av

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.