Quick Office og iGourmand

QuickOffice Mobile Suite
Støtte for lesing av dokumenter finnes allerede på iPhone. Men man må ha QuickOffice for å redigere dokumenter. Alle dokumenter.

Med den høye graden av tilgjengelighet man får men en iPhone, holder det ikke å være på nett hele tiden. Man må kunne svare på meldinger e-poster og i noen tilfeller kunne redigere endringer i dokumenter som haster. Der kommer apps som QuickOffice inn. For 55 kroner får man tilgang til dokumenter som PowerPoint-presentasjoner, mens Word- og Excel-dokumenter (både .doc, .docx, .xls og .xlsx), både kan leses, endres, lagres og sendes videre.

QuickOffice støtter også overføring av filer i et nettverk dersom man er koblet til et trådløst nettverk. Og man kan se bilder (png, jpeg, gif og tiff) og lese iWork-dokumenter. QuickOffice blir dermed det nærmeste man kommer Microsofts Office programpakke på en iPhone, hvor Word-programmet kalles QuickWord, regnearket QuickSheet, men hvor man bare kan kjøre ett dokument om gangen i QuickOffice. Begrensningene til tross, QuickOffice er et must for alle som trenger kjapp tilgang til redigering av dokumenter når man er på farten.

www.quickoffice.com
iGourmand
Matoppskrifter er perfekt for iPhone. Man har dem alltid tilgjengelig, og man behøver ikke være frankofil for å digge en av de mange iGourmand-appene til iPhone.

For 101 tradisjonelle franske matoppskrifter er noe en hver aspirerende gourmet burde ha på sin iPhone. Programmet, eller programmene for det er flere utgaver av dem, tar for seg alt fra dessertoppskrifter med sjoklolade – 101 Recettes Chocolat – til vegataropskrifter – 101 Recettes Végetariennes – men den mest interessante for de fleste er 101 tradisjonelle oppskrifter. Også kalt Best of French Cuisine. Den finnes nemlig på engelsk, men forretter, hovedretter og desserter. Man følger oppskriftene med bilder og tekst og man kan skrive sine egne kommentarer til oppskriftene. Som er gradert etter vanskelighetsgrad, tilberedning- og koketid.

Annonse

Favorittoppskriftene kan lagres for rask tilgang senere, man kan lage handleliste ved å markere antall ingredienser fra en rikholdig liste, og alle franske matuttrykk og ord er behørig forklart i en omfattende ordliste. Til 11 kroner er det ikke noe å tenke på lengre, enten man er gourmet allerede, eller bare interessert i mat.

www.igourmand.fr

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Med lanseringen av Star kan Disney+ tilby 300 "nye" film- og serietitler - inkludert Die Hard og Big Sky.
HBO slipper nå traileren til sin nye norske dramaserie.
Se den første, heftige, traileren til den nye storfilmen.
Også nykommeren på strømmemarkedet, Paramount+, vil produsere lokalt, nordisk, innhold.
Den nye, internasjonale, strømmetjenesten Paramount+ kommer snart til Norden. Nå er prisen (og litt av innholdet) klar.
Ryktet sier at Sony WF-1000XM4 er like rundt hjørnet
Etter en fullstendig mislykket forhåndsreservering av den elektriske SUV-en IONIQ 5 tirsdag, var det ingen som kom igjennom og fikk reservert. Hyundai gjør nå et nytt forsøk.
Med radar og 3D-teknologi får du full kontroll med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe for oss nordmenn.
Razer Kiyo Pro takler både Zoom-møter om dagen og stemningslys i gamingrommet.
Med lanseringen av Star kan Disney+ tilby 300 "nye" film- og serietitler - inkludert Die Hard og Big Sky.
Sony slipper FX3 for håndholdt proffvideo.
Det har ikke vært en god start for IONIQ 5-lanseringen.
Spotify melder at de snart vil øke lydkvaliteten for Premium-abonnenter.
Hyundais elektriske familie-SUV IONIQ 5 får god plass, og setter sikkerhet i fokus. Lyden er fra Bose!
Sammen med Formlabs skal Sennheiser gi ørepropper perfekt tilpasset brukerens ører.
ID.5 blir en kupéversjon av den elektriske familie-SUV-en ID.4.