TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Månedens iPhone-applikasjoner

forfatter
Publisert 16.08.10 - 09:44

AirVideo

Alle vet at det fungerer fint å se film på en iPhone, for ikke å snakke om på den større iPad-skjermen. Men hva gjør man når lagringsplassen er begrenset.Man installerer Air Video. Som finnes i en enklere gratisversjon, og en fullversjon til 17 kroner. Med Air Video kobler man seg opp til Mac-en som står hjemme, og ser videoen på iPhone- eller iPad-skjermen. Air Video støtter også videoutgang via dokkingkontakten på iPad, slik at man kan koble iPaden til en enda større skjerm. Alt man trenger å gjøre er å installere et serverprogram på Mac-en, eller en Windows PC, så logger man seg på med mobilen, og streamer valgt video over nett. (finnes gratis versjon)
Passer for iPhone og iPad – 17 kroner
myPhoneDesktop

Med myPhoneDesktop får man tilgang til iPhone, iPod touch og selvsagt en iPod, rett fra datamaskinen. Så lenge man har iPhone i nærheten, vil myPhoneDesktop vise et skjermbilde av mobilen på datamaskinen ved siden av. Slik at man kan for eksempel taste inn en SMS med tastaturet til datamaskinen, som er trådløst koblet til iPhone, via et virtuelt bilde av mobilskjermen. Den er også praktisk når man skal legge inn opp bilder, skrive notater eller handlelister for ikke å snakke om når man trenger kopi og lim inn fra dokumenter eller epost, som man vil ha overført til iPhone. Mulighetene er mange med myPhoneDesktop, som støtter drap and drop, adresselister, og direkte oppringing av valgte numre fra adresselisten på datamaskinen, nettlesere, Gule Sider og epostsignaturer.
Passer for iPhone, iPod touch og iPad – 11 kroner

Hipstamatic

Antallet apps for foto på iPhone øker stadig. Hipstamatic er en av de kuleste appene for kreativ fotografering.

Hipstamatic var i sin tid et enkelt leketøykamera som fikk et svært kort liv. Men nå har det gjenoppstått på iPhone. Bildene blir hverken sylskarpe eller klare med Hipstamatic-appen, i stedet får man en skikkelig retrolook på bildene, som faktisk er kul på enkelte bilder. Om enn noe malplassert på andre. Man kan velge effekter kalt opp – nesten – etter kjente emulsjonsfilmer, som Kodot Verichrome, og kjøpe ekstra Hipstapacks fra appen, som utvider mulighetene med enda flere effekter. Som Helga Viking Lens fra bildeeksemplet på skjermdumpen vist her.
Passer for iPhone – 11 kroner

Wimp

Musikktjenesten Wimp er endelig her. Nå kan man streame musikk trådløst rett på iPhonen. Man må ha et Wimp-abonnement som koster 99 kr måneden, men så er det tut og kjør. Da kan man streame musikk fra Wimp til iPhone over 3G eller trådløst nettverk, og ha et kjempebibliotek med musikk tilgjengelig på mobilen, hvor enn man er. Det er mulig å søke i WImp-biblioteket som oppdateres kontinuerlig, slik at man alltid har tilgang til ferskvare fra platebutikken på mobilen. Fett, men ikke glem at datatrafikk over 3G-nettet belastes mobilregningen din, og at flere leverandører har begrensninger på datamengden over 3G-nett.
Passer for iPhone – Krever abonement

 

Siste artikler:

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Stor mobil til stort budsjett Apple iPhone 14 Pro Max er naturligvis en verdig arvtaker til sin skamroste forgjenger. Men likevel er vi ikke helt der oppe denne gangen.
På utkikk etter ny mobil? Her er de 10 beste smarttelefonene på markedet! Her finner du de ti beste mobilene man får tak i.
Kommende brettbar iPhone vil selv kunne reparere riper og buler i skjermer I forbindelse med utviklingen av en brettbar mobil, jobber Apple med en ny teknologi som vil la skjermene reparere seg selv. Det viser en patentsøknad, som er sparsom med detaljer.
Tre grunner til å kjøpe iPhone 14 Pro Den skal stå tidlig opp, den som skal klare å lage en bedre mobil enn iPhone 14 Pro.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Følg Lyd & Bilde