Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

nyhet

LGs neste toppmodell får ekstra skjerm

LG fortsetter tradisjonen med "gale" påfunn

Skrevet av / 22.01.19 - 15:56
LGs neste toppmodell får ekstra skjerm

Koreanske LG har ikke hatt like stor suksess med sine mobiltelefoner som konkurrenten Samsung. Og LG har prøvd seg med alle mulige kreative løsninger for å forbrukernes oppmerksomhet.

Toppmodellen LG G4 kom med et cover i brunt, svart eller rødt lær, mens f. eks. LG G Flex 2 var buet. LG G5 hadde sitt helt eget sirkusnummer – nemlig et moduldesign med tilleggsprodukter som bl. a. kameragrep eller er en DAC for bedre lyd.

Med LG G6 og LG G7 ThinQ droppet koreanerne mange av gimmickene og satset heller på et mer ordinært design og normal funksjonalitet. Men med den nye LG G8, som mest sannsynlig blir lansert neste måned på Mobile World Congress i Barcelona, vender LG helt klart tilbake til mer kreative ideer.

LG G8 med to skjermer

Ifølge CNET vil det neste flaggskipet fra LG komme med muligheten for en ekstra skjerm som tilbehør! Det blir åpenbart snakk om et slags cover med innebygd ekstra skjerm, som vil fordoble mobilens totale skjermstørrelse.

Om ekstra-skjermen bare kan kjøpes som tilbehør, eller om den vil følge med mobilen i esken melder ikke historien noe om. Heller ikke hvordan konseptet fungerer i praksis.

Men da Lyd & Bilde som vanlig vil være tilstede i Barcelona på verdens største mobilmesse, så gleder vi oss vi til å se produktet. Når og hvis det blir presentert.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Se Google Pixel på stor skjerm

Samsung klar med to nye budsjettvennlige mobiler

Magnetisk lagringsdisk til mobile filmskapere

Polestar-mobiltelefonen er på vei

Apple tillater likevel webapper

Budsjettmobil fra Nothing

Ringenes Herre?

OnePlus Watch 2 presentert i Barcelona

Come on, Barbie, let's go party

Her er Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra

0
Scroll to Top