Android

LGs bøyde smartmobil kommer til Norge i løpet av februar 2014.
Annonse
Annonse
forfatter

I slutten av oktober ble LGs bøyde smartmobil, LG G Flex, offentliggjort via en pressemelding, som kunne fortelle at modellen lanseres i Korea i løpet av november. Forrige helg kom operatøren Orange også ut med melding om at modellen kommer til Europa i løpet av februar 2014.

LG kan nå bekrefte, at LG G Flex skal lanseres i Norden i begynnelsen av 2014. Mer spesifikke opplysninger rundt nøyaktig lanseringsdato samt pris kjenner vi imidlertid ennå ikke.

LG_G_FLEX1

Foruten at LG G Flex er bøyd, så er en annen stor nyhet at baksiden har en såkalt ”Self Healing”-funksjon, som selvreparerer små riper.

I pressemeldingen står det: ”Among the several new technologies, the LG G Flex is the first smartphone to apply a “Self Healing” coating on the back cover. The elastic coating has the ability to recover from the daily wear-and-tear scratches and nicks that un-cased smartphones are likely to receive, keeping the G Flex looking newer longer.”

Annonse

Ny video viser Self Healing-funksjon
LG har nå offisielt lansert en video, som viser Self Healing-funksjuonen, ved at en metallbørste føres frem og tilbake over baksiden av telefonen. Man ser tydelig hvordan ripene forsvinner på få sekunder. Dessuten demonstrerer videoen telefonens holdbarhet, når man utsetter den for belastning. Eksempelvis setter en person seg på telefonen, hvorpå den blir flat. Deretter ser man hvordan telefonen gjenvinner sin kurvete form når trykket slippes, uten å ha tatt skade.

Se videoen her:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Den kinesiske elektronikkgiganten har meddelt til sine leverandører, at de må regne med et markant fall i bestillinger av komponenter til smarttelefoner i år.
Motorola Moto G30 kommer med 64 Mp kamera og 90 Hz skjerm.
Lesebrett for fargerike illustrasjoner.
Galaxy A52 og Galaxy A72 får 90 Hz, mens skjermen på Galaxy A52 5G kommer helt opp til 120 Hz.
Negative kommentarer renner inn etter trøbbel med forhåndsbestillingen av IONIQ 5.
Kjapp deg om du ønsker James Bonds kamera.
Elektrostatiske hodetelefoner og drivere fra Stax er bare begynnelsen.
Volkswagen ID.4 har ankommet norske forhandlere. Vi har tatt en rask titt - og lytt - på infotainment-systemet!
Canon oppgraderer EOS M50 Mark II med flere videofunksjoner.
Den nye, internasjonale, strømmetjenesten Paramount+ kommer snart til Norden. Nå er prisen (og litt av innholdet) klar.
Ryktet sier at Sony WF-1000XM4 er like rundt hjørnet
Etter en fullstendig mislykket forhåndsreservering av den elektriske SUV-en IONIQ 5 tirsdag, var det ingen som kom igjennom og fikk reservert. Hyundai gjør nå et nytt forsøk.
Med radar og 3D-teknologi får du full kontroll med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe for oss nordmenn.
Razer Kiyo Pro takler både Zoom-møter om dagen og stemningslys i gamingrommet.
Med lanseringen av Star kan Disney+ tilby 300 "nye" film- og serietitler - inkludert Die Hard og Big Sky.
Sony slipper FX3 for håndholdt proffvideo.