Last ned februarutgaven nå!

Februarutgaven av Lyd & Bilde er nå tilgjengelig helt gratis på din iPad eller Android-nettbrett.
Annonse
Annonse
forfatter

Alle kan behøve et avbrekk iblant, og hva passer vel da bedre enn å kose seg med siste utgave av Lyd & Bilde?

Gratis digitalutgave
En av de største nyhetene fra Lyd & Bilde i 2016 er at vi nå gjør digitalutgaven av magasinet gratis, fritt tilgjengelig for alle med en iPad eller Android-nettbrett. Digitalmagasinet har også fått en real facelift, med stående layout og bedre lesbarhet – til glede for både gamle og nye lesere.

Les mer om disse toppsakene
I februar kan du blant annet lese: Stortest av trådløse hodetelefoner med støydemping, de mest interessante produktnyheter til det Smarte Hjem, pansermobiler til hardhendt bruk, gruppetest av slanke gulvhøyttalere (med noen av årets hotteste høyttalernyheter), rålekker hi-fi fra Naim, hotte hjemmekinoprodukter fra Sony og Onkyo – pluss mye mer av både smått og stort.

Premie: B&O hodetelefoner
(Foto: Produsenten)

I hver digitalutgave kjører vi en konkurranse med fete premier. I februar kan du vinne et par lekre Beoplay H7 trådløse hodetelefoner til en verdi av 3.999 kroner!

Annonse

Digitalutgaven har så langt i år vært en suksess: Tusenvis har allerede lastet ned januarutgaven vår og vi ser frem til å dele februarutgaven med enda flere. Bruk linkene under, last ned nå og gi oss din tilbakemelding!

(Foto: Producent)

(Foto: Producent)

Obs! Digitalutgaven av magasinet er kun tilgjengelig på nettbrett, da de fleste mobilskjermer er for små til å vise layouten ordentlig. Appene støttes derfor ikke av smartmobiler.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Spiller SACD/CD og har fem digitale innganger
Har du en Formation-høyttaler fra B&W, kan du glede deg over at B&W Music-appen endelig har kommet for musikkavspilling og multiromsstyring.
Cambridge Audio DacMagic 200M har MQA-dekoding og hodetelefonforsterker.
Det krever ikke spesielle super-ører for å høre forskjell på hi-fi-utstyret. Enhver med en noenlunde normal hørsel kan få det til. Det handler kun om teknikk og litt øvelse.
Canon oppgraderer EOS M50 Mark II med flere videofunksjoner.
Den nye, internasjonale, strømmetjenesten Paramount+ kommer snart til Norden. Nå er prisen (og litt av innholdet) klar.
Ryktet sier at Sony WF-1000XM4 er like rundt hjørnet
Etter en fullstendig mislykket forhåndsreservering av den elektriske SUV-en IONIQ 5 tirsdag, var det ingen som kom igjennom og fikk reservert. Hyundai gjør nå et nytt forsøk.
Med radar og 3D-teknologi får du full kontroll med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe for oss nordmenn.
Razer Kiyo Pro takler både Zoom-møter om dagen og stemningslys i gamingrommet.
Med lanseringen av Star kan Disney+ tilby 300 "nye" film- og serietitler - inkludert Die Hard og Big Sky.
Sony slipper FX3 for håndholdt proffvideo.
Det har ikke vært en god start for IONIQ 5-lanseringen.
Spotify melder at de snart vil øke lydkvaliteten for Premium-abonnenter.
Hyundais elektriske familie-SUV IONIQ 5 får god plass, og setter sikkerhet i fokus. Lyden er fra Bose!
Sammen med Formlabs skal Sennheiser gi ørepropper perfekt tilpasset brukerens ører.