Last ned februarutgaven nå!

Februarutgaven av Lyd & Bilde er nå tilgjengelig helt gratis på din iPad eller Android-nettbrett.

Skrevet av / 15.02.16 - 16:46
Last ned februarutgaven nå!

Alle kan behøve et avbrekk iblant, og hva passer vel da bedre enn å kose seg med siste utgave av Lyd & Bilde?

Gratis digitalutgave
En av de største nyhetene fra Lyd & Bilde i 2016 er at vi nå gjør digitalutgaven av magasinet gratis, fritt tilgjengelig for alle med en iPad eller Android-nettbrett. Digitalmagasinet har også fått en real facelift, med stående layout og bedre lesbarhet – til glede for både gamle og nye lesere.

Les mer om disse toppsakene
I februar kan du blant annet lese: Stortest av trådløse hodetelefoner med støydemping, de mest interessante produktnyheter til det Smarte Hjem, pansermobiler til hardhendt bruk, gruppetest av slanke gulvhøyttalere (med noen av årets hotteste høyttalernyheter), rålekker hi-fi fra Naim, hotte hjemmekinoprodukter fra Sony og Onkyo – pluss mye mer av både smått og stort.

Premie: B&O hodetelefoner
(Foto: Produsenten)

I hver digitalutgave kjører vi en konkurranse med fete premier. I februar kan du vinne et par lekre Beoplay H7 trådløse hodetelefoner til en verdi av 3.999 kroner!

Digitalutgaven har så langt i år vært en suksess: Tusenvis har allerede lastet ned januarutgaven vår og vi ser frem til å dele februarutgaven med enda flere. Bruk linkene under, last ned nå og gi oss din tilbakemelding!

(Foto: Producent)

(Foto: Producent)

Obs! Digitalutgaven av magasinet er kun tilgjengelig på nettbrett, da de fleste mobilskjermer er for små til å vise layouten ordentlig. Appene støttes derfor ikke av smartmobiler.

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Xiaomi gir deg smarte helsefunksjoner

Ny Xiaomi 13T-serie

Garmin-klokke for en aktiv livsstil

Nå er iOS 17 her

Tidlig død for Surface Duo

Huaweis nye stilige smartklokke

Scroll to Top