TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Last ned februarutgaven nå!

Februarutgaven av Lyd & Bilde er nå tilgjengelig helt gratis på din iPad eller Android-nettbrett.

forfatter
Publisert 15.02.16 - 16:46

Alle kan behøve et avbrekk iblant, og hva passer vel da bedre enn å kose seg med siste utgave av Lyd & Bilde?

Gratis digitalutgave
En av de største nyhetene fra Lyd & Bilde i 2016 er at vi nå gjør digitalutgaven av magasinet gratis, fritt tilgjengelig for alle med en iPad eller Android-nettbrett. Digitalmagasinet har også fått en real facelift, med stående layout og bedre lesbarhet – til glede for både gamle og nye lesere.

Les mer om disse toppsakene
I februar kan du blant annet lese: Stortest av trådløse hodetelefoner med støydemping, de mest interessante produktnyheter til det Smarte Hjem, pansermobiler til hardhendt bruk, gruppetest av slanke gulvhøyttalere (med noen av årets hotteste høyttalernyheter), rålekker hi-fi fra Naim, hotte hjemmekinoprodukter fra Sony og Onkyo – pluss mye mer av både smått og stort.

Premie: B&O hodetelefoner
(Foto: Produsenten)

I hver digitalutgave kjører vi en konkurranse med fete premier. I februar kan du vinne et par lekre Beoplay H7 trådløse hodetelefoner til en verdi av 3.999 kroner!

Digitalutgaven har så langt i år vært en suksess: Tusenvis har allerede lastet ned januarutgaven vår og vi ser frem til å dele februarutgaven med enda flere. Bruk linkene under, last ned nå og gi oss din tilbakemelding!

(Foto: Producent)

(Foto: Producent)

Obs! Digitalutgaven av magasinet er kun tilgjengelig på nettbrett, da de fleste mobilskjermer er for små til å vise layouten ordentlig. Appene støttes derfor ikke av smartmobiler.

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
For feinsmeckeren Garmin gjør virkelig sitt ytterste for å kunne tilby en klokke for alle smaker. Nå har de presentert en smartklokke med så klassisk utseende at den ofte tas for å være en tradisjonell analog klokke.
Stor mobil til stort budsjett Apple iPhone 14 Pro Max er naturligvis en verdig arvtaker til sin skamroste forgjenger. Men likevel er vi ikke helt der oppe denne gangen.
Kommende brettbar iPhone vil selv kunne reparere riper og buler i skjermer I forbindelse med utviklingen av en brettbar mobil, jobber Apple med en ny teknologi som vil la skjermene reparere seg selv. Det viser en patentsøknad, som er sparsom med detaljer.
Tre grunner til å kjøpe iPhone 14 Pro Den skal stå tidlig opp, den som skal klare å lage en bedre mobil enn iPhone 14 Pro.
Følg Lyd & Bilde