TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022

Lader med energi fra kroppsbevegelser

En amerikansk produsent har laget en batongformet lader som overfører bevegelsesenergi fra kroppen til dingsen som skal lades.

forfatter
Publisert 05.01.11 - 08:29

Den nye laderen fra Tremont Electric heter nPower PEG (personlig energigenerator), og er ideell for dagens dingseavhengige livsstiler. Den vises frem på årets Consumer Electronics Show i Las Vegas.

Den som liker å traske i skogen og på fjellet kan ha spesielt glede av den nye laderen, som høster energi mens du går eller løper. Dermed trenger du ikke å være redd for at mobiltelefonen skal gå tom for strøm, selv om du er dypt inne i skogen, langt fra nærmeste bopel.

Batongen måler 23 cm og veier 312 gram. Elektrisitet genereres av flytende magneter som glir gjennom spoler når batongen utsettes for bevegelse. Den kan legges i en ryggsekk, koffert eller løpetaske, hvor den synkroniseres til opp-og-ned-bevegelser for å generere strøm.

Laderen har innebygget batteri, og dens energi overføres til dingsen som skal lades via USB.

npowerpeg.com

Siste artikler:

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nå blir Google Pixel smartere Pixel-telefonerne får AI-forbedret samtalelyd og gratis VPN.
Ny oppdatering for Garmin-brukere Garmin gir ut funksjonoppdateringer til flere av sine smarte sportsklokker og sykkeldataer
En Musk-mobil? Ja takk! Elon Musk hevder at Apple truer med å fjerne Twitter fra App Store. Skulle det skje, lover teknologi-milliardæren å utvikle sin egen smarttelefon. Vi gleder oss allerede.
Nei, USA forbyr IKKE alle Huawei-produkter Amerikanske myndigheters fokus er på å stoppe salget av telekommunikasjonsutstyr og overvåkningsteknologi fra fem navngitte kinesiske selskaper
Kongen av brettmobiler er tilbake Motorola Razr 2022 beviser at alle god ting er tre. Endelig lever Motorolas brettmobil opp til sin ikoniske forgjenger.
Følg Lyd & Bilde