Lad alle apparater samtidig

Ny stasjonær lader for Apple- og Android-produkter løser ledningsflokene.
forfatter

Lider du av for mange ladere, eller har du konstant ledninger på avveie? Da kan en multilader være redningen. Xtorm, som vi ellers kjenner som produsent av stilige nødladere og batteripakker, har nå lansert et stasjonært produkt til hjemmebruk – velegnet for kontorpulten, kjøkkenbenken eller nattbordet.

XPD10 - Smartwatch Station_hr001

Xtorm Power Station Stage retter seg spesielt mot Apple-brukerne. Den har både en ladningsdokk med Lightning-kontakt, og stasjon for trådløs lading av Apple Watch. Vil man lade flere enheter samtidig så finnes også to USB-utganger på baksiden. Dermed kan man også lade andre produkter, som Android-mobiler.

XPD10_achterzijde

Xtorm Power Station Stage har en utførelse i aluminium, og er for øvrig lisensiert Apple-tilbehør. Prisen er 99 euro.

Les mer hos www.xtorm.eu

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.