TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Lad alle apparater samtidig

Ny stasjonær lader for Apple- og Android-produkter løser ledningsflokene.

forfatter
Publisert 02.11.15 - 12:53

Lider du av for mange ladere, eller har du konstant ledninger på avveie? Da kan en multilader være redningen. Xtorm, som vi ellers kjenner som produsent av stilige nødladere og batteripakker, har nå lansert et stasjonært produkt til hjemmebruk – velegnet for kontorpulten, kjøkkenbenken eller nattbordet.

XPD10 - Smartwatch Station_hr001

Xtorm Power Station Stage retter seg spesielt mot Apple-brukerne. Den har både en ladningsdokk med Lightning-kontakt, og stasjon for trådløs lading av Apple Watch. Vil man lade flere enheter samtidig så finnes også to USB-utganger på baksiden. Dermed kan man også lade andre produkter, som Android-mobiler.

XPD10_achterzijde

Xtorm Power Station Stage har en utførelse i aluminium, og er for øvrig lisensiert Apple-tilbehør. Prisen er 99 euro.

Les mer hos www.xtorm.eu

https://youtu.be/ecBHAI6Jx2o

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Google sier farvel til spill-streaming Den 18. januar 2023 stenger Googles cloud-baserte spilltjeneste. Brukerne får pengene sine tilbake.
Nå er "USB-C" loven vedtatt Forbrukerne vil snart kunne bruke én enkelt ladeløsning for sine elektroniske enheter, melder EU-parlamentet.
For feinsmeckeren Garmin gjør virkelig sitt ytterste for å kunne tilby en klokke for alle smaker. Nå har de presentert en smartklokke med så klassisk utseende at den ofte tas for å være en tradisjonell analog klokke.
Stor mobil til stort budsjett Apple iPhone 14 Pro Max er naturligvis en verdig arvtaker til sin skamroste forgjenger. Men likevel er vi ikke helt der oppe denne gangen.
Følg Lyd & Bilde