Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Klarnas app forteller deg hvor du kan kjøpe varen du har tatt bilde av

Med AI-funksjoner vil Klarnas app hjelpe forbrukerne med å finne frem til butikkene og finne den beste prisen.

Skrevet av / 12.10.23 - 09:26
Klarnas app forteller deg hvor du kan kjøpe varen du har tatt bilde av

Klarna er ikke bare for betaling, de er også opptatt av shopping. Nå lanserer de en rekke AI-drevne verktøy som skal gjøre det enklere å finne alternative butikker og spare litt penger.

Foto: Klarna

Hvis du står i en butikk og har lyst til å kjøpe noe, men synes varen er for dyr, kan du nå bruke Klarna-appen. Da skanner du strekkoden og får informasjon om produktet, hvor det selges og hva som er en god pris. Appen har et register med 75 millioner produkter fra fysiske butikker å søke i.

På samme måte som internett ga oss tilgang til informasjon, gir kunstig intelligens oss tilgang til intelligens, kontekst og brukertilpasning. I Klarna har vi utnyttet dette til å bygge bro mellom den fysiske og den digitale verden ved å koble sammen hvordan mennesker inspireres av hvordan datamaskiner søker», sier Sebastian Siemiatkowski, administrerende direktør og medstifter av Klarna.

Foto: Klarna

Enda mer imponerende er at alt du trenger å gjøre, er å ta et bilde av noe du liker, så begynner AI-appen å sammenligne det med produktbilder i butikkene. Når den finner en match, får du opp produktinformasjon, andre lignende produkter, butikker og priser. Den såkalte Shopping Lens kan identifisere 10 millioner forskjellige produkter som den kan matche med 50 millioner tilbud fra butikker.

Les mer om de nye funksjonene hos Klarna

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Her er HMDs egne mobiler

Tracker for Google Find My-nettverket

OnePlus er på vei med nye produkter

Heineken lanserer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparasjoner

Sporingsbrikker for alle Android-mobiler

Smart kombi-lader til ferieturen

Hva vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite oppgraderes

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Lyd & Bilde
Scroll to Top