Kjapt og rimelig fra Samsung

forfatter

Den syltynne Galaxy R er et rimeligere alternativ til råtassen Galaxy S II, men denne smartmobilen ser ikke ut til å mangle noe, tross lavere pris.

Samsung har klart å klemme inn en 1 GHz dobbeltkjerne prosessor som skal sørge for at mobilen ikke oppleves som treg, og en 4,2-tommers pekeskjerm. Alt i en mobil som er 9,55 mm tynn.

Mobilen har 8 GB internminne, LED-blits og fem megapiksler kamera med autofokus. Den har også videoavspilling i HD-kvalitet, og leveres med Android 2.3 operativsystem.

Galaxy R er i butikkene i slutten av august, til 3.500 kroner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.