TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

iPhone Mount med MagSafe for Mac laptops

Belkin slipper to praktiske skjermfester for iPhone med MagSafe.

forfatter
Publisert 24.10.22 - 14:29

Kameraene på nyere iPhone-modeller er å bra, at de passer perfekt som webcam i kommende MacOS Ventura, men det kan være kronglete å få plassert mobilen sånn at bildet på skjermen blir bra.

Det finnes noen mer eller mindre smarte løsninger på problemet, men Belkins løsning ser ut til å være smartere enn de fleste.

iPhone Mount med MagSafe for Mac laptoper, og en versjon for skjermer og iMac, er en enkel holder som festes i en iPhone med magnetisk MagSafe på baksiden. Som vist på bildet under.

Mount for laptops 1080x1080
Mount for laptops Foto: Belkin

MagSafe-holderen har et et feste som tres over skjermkanten på en MacBook, og man kan vri mobilen til portrettmodus, i tillegg til landskapsmodus som vist på bildet.

Selve festet kan klappes sammen når det ikke er i bruk, og det er så lite at det lett får plass i en lomme.

Mount for laptops black 4 Mount for laptops black 1
<
>
Foto: Belkin

MagSafe for Mac kommer i to versjoner, en for laptopskjermer, og en for iMac og PC-skjermer, og med pris på 30 USD er det ingen kostbar affære. MagSafe-holderen kan også brukes som bordstativ, når man trenger å se innhold på skjermen bedre.

Mount for laptops 1824x874 2
Mount for laptop

 MagSafe for Mac passer til:

 • iPhone 14-modellene
 • iPhone 13-modellene
 • iPhone 12-modellene
 • MacBook Air M2 og MacBook Air M1
 • MacBook Air Retina 13»
 • MacBook Pro M2 13»
 • MacBook Pro M1 13»
 • MacBook Pro 13»
 • MacBook Pro 14»
 • MacBook Pro 15»
 • MacBook Pro 16»
 • MacBook Retina 12»

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Apple Self Service Repair kommer til Sverige Kunder i Belgia, Frankrike, Tyskland, Italia, Polen, Spania, Sverige og Storbritannia kan nå kjøpe originale reservedeler og verktøy fra Apple.
En klokke til trening Utrolig robust treningsklokke med en batteritid som slår de fleste. At den dessuten både er klimasmart og pen, gjør heller ikke noe.
Nå blir Google Pixel smartere Pixel-telefonerne får AI-forbedret samtalelyd og gratis VPN.
Ny oppdatering for Garmin-brukere Garmin gir ut funksjonoppdateringer til flere av sine smarte sportsklokker og sykkeldataer
En Musk-mobil? Ja takk! Elon Musk hevder at Apple truer med å fjerne Twitter fra App Store. Skulle det skje, lover teknologi-milliardæren å utvikle sin egen smarttelefon. Vi gleder oss allerede.
Følg Lyd & Bilde