Apple

Selv om den “billige” iPhone 5C ikke har vært noen suksess for Apple, vil firmaet bruke denne telefonens design når den kommende iPhone 6 skal skrues sammen.
Annonse
Annonse
forfatter

Apple er på vei med hele to nye iPhone-modeller, og begge kommer med større skjerm enn de aktuelle iPhone 5S og 5C-modellene. Hvis man skal tro den japanske bloggen Macotakara, er det snakk om en større mobil med 4,7” skjerm samt en kjempemobil eller en ”phablet” med en skjerm på 5,7 tommer. Som vi tidligere har skrevet, er det gode sjanser for at skjermen blir dekket av et meget hardt safir-glass.

Men Macotakara, som henviser til kilder hos Apple, går et skritt lenger og forteller at den ene av de nye iPhone 6-modellene, nemlig “phablet-modellen” vil bli designet som en mellomting mellom iPhone 5C og 7. generasjons iPod nano!

 

ipodnano7g_0-100007989-gallery

Både iPhone 5C og iPod nano har avrundede hjørner, og begge kommer i mange, spraglende farger. Hvilket, hvis Macotakara har rett, også blir tilfellet for den kommende 5,7” iPhone 6. Denne skulle for øvrig kun bli 7 mm tynn, altså tynnere enn iPad Air.

Annonse

0_iPhone5c_34L_AllC_811106a

Macotakara har tidligere truffet bra når det gjelder å forutsi kommende Apple-produkter. I fjor avslørte den samme bloggen at iPhone 5C ville komme i mange ulike farger, og dessuten at iPhone 5S ville komme med 2 x LED blits.

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Den er stor, den er stilig - og vi får nok aldri se den i Norge.
Den kinesiske elektronikkgiganten har meddelt til sine leverandører, at de må regne med et markant fall i bestillinger av komponenter til smarttelefoner i år.
Motorola Moto G30 kommer med 64 Mp kamera og 90 Hz skjerm.
Lesebrett for fargerike illustrasjoner.
Full pott for Polestar 2 i krasjtest.
Xaiomi har lansert fire nye mobiler som de aller fleste har råd til. Den billigste har 5G, og den dyreste har 108 megapiksler.
Porsches elektriske crossover er endelig offisiell - sjekk ut lanseringsvideoen her!
Trådløse propper med Marshall-lyd og appstyring.
LG har patentert en ny type OLED-TV som kan skjules når du ikke bruker den.
Disney ryster i selve fundamentet til kinoenes eksklusive filmmonopol.
En ny, heftigere versjon av Samsungs superbrede gaming-monitor skal være på vei.
Lyngdorfs flaggskipsforsterker kan nå spille av de høyoppløste MQA-lydfilene fra blant annet Tidal.
Nå kan du snart høre Wharfedale og Leak Audio hos forhandlere.
Bare husk å velge utgaven med stereolyd.
Samsung slipper en rekke nye TV-modeller i løpet av mars/april.
0-100 km/t under 5 sek, firehjulstrekk og 420 km rekkevidde