iPhone 6 kommer i to størrelser

Vi må vente til september, men da kommer Apple med to nye iPhone modeller – begge med større skjerm enn de eksisterende modellene.
Annonse
Annonse
forfatter

Det er South China Morning Post som siterer ”insidere” som har sett prototypene som viser at Apple vil komme med to nye iPhone-modeller. Og mange tusen app-utviklere kan allerede nå innstille seg på å redesigne sine apper, da begge de kommende iPhone 6 utgavene får større skjerm enn nåværende iPhone 5S og 5C, som begge kommer med en 4” skjerm med 1136 x 640 piksel oppløsning og en pikseltetthet på 326 ppi.

iPhone 6 skal i følge ryktene komme med en 4,7” skjerm som standard, samt i en større versjon med 5,5” skjerm. Begge skjermene vil få en pikseltetthet på 441 ppi, den samme oppløsningen som Samsung Galaxy S4 skryter av.

Som vi allerede har skrevet, vil skjermene bli produsert av safir-glass som skal være mer robust enn Gorilla-glasset som Apple nå bruker. De nye skjermene vil angivelig bli produsert i USA, og det robuste materialet betyr at omkostningene for å produsere en iPhone blir markant høyere enn tidligere. Om det vil gi utslag i høyere priser for de nye modellene vet man foreløpig ikke.

Når begge iPhone 6 modellene har blitt lansert, spås det at iPhone 5S fortsette som Apples billig-modell, mens iPhone 5C, som har vært en aldri så liten fiasko for Apple, i så fall vil bli faset ut.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Poly vil komme seg på markedet for profesjonell lyd & video til hjemmekontor.
3:2-skjermen får 3.3K oppløsning, 500 nits lysstyrke og Pantone-sertifisering
Apple er verdens mest verdifulle selskap, igjen.
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Den nye, internasjonale, strømmetjenesten Paramount+ kommer snart til Norden. Nå er prisen (og litt av innholdet) klar.
Ryktet sier at Sony WF-1000XM4 er like rundt hjørnet
Etter en fullstendig mislykket forhåndsreservering av den elektriske SUV-en IONIQ 5 tirsdag, var det ingen som kom igjennom og fikk reservert. Hyundai gjør nå et nytt forsøk.
Med radar og 3D-teknologi får du full kontroll med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe for oss nordmenn.
Razer Kiyo Pro takler både Zoom-møter om dagen og stemningslys i gamingrommet.
Med lanseringen av Star kan Disney+ tilby 300 "nye" film- og serietitler - inkludert Die Hard og Big Sky.
Sony slipper FX3 for håndholdt proffvideo.
Det har ikke vært en god start for IONIQ 5-lanseringen.
Spotify melder at de snart vil øke lydkvaliteten for Premium-abonnenter.
Hyundais elektriske familie-SUV IONIQ 5 får god plass, og setter sikkerhet i fokus. Lyden er fra Bose!
Sammen med Formlabs skal Sennheiser gi ørepropper perfekt tilpasset brukerens ører.
ID.5 blir en kupéversjon av den elektriske familie-SUV-en ID.4.