Search
Generic filters

iPhone 6 kommer i to størrelser

Vi må vente til september, men da kommer Apple med to nye iPhone modeller – begge med større skjerm enn de eksisterende modellene.

Det er South China Morning Post som siterer ”insidere” som har sett prototypene som viser at Apple vil komme med to nye iPhone-modeller. Og mange tusen app-utviklere kan allerede nå innstille seg på å redesigne sine apper, da begge de kommende iPhone 6 utgavene får større skjerm enn nåværende iPhone 5S og 5C, som begge kommer med en 4” skjerm med 1136 x 640 piksel oppløsning og en pikseltetthet på 326 ppi.

iPhone 6 skal i følge ryktene komme med en 4,7” skjerm som standard, samt i en større versjon med 5,5” skjerm. Begge skjermene vil få en pikseltetthet på 441 ppi, den samme oppløsningen som Samsung Galaxy S4 skryter av.

Som vi allerede har skrevet, vil skjermene bli produsert av safir-glass som skal være mer robust enn Gorilla-glasset som Apple nå bruker. De nye skjermene vil angivelig bli produsert i USA, og det robuste materialet betyr at omkostningene for å produsere en iPhone blir markant høyere enn tidligere. Om det vil gi utslag i høyere priser for de nye modellene vet man foreløpig ikke.

Når begge iPhone 6 modellene har blitt lansert, spås det at iPhone 5S fortsette som Apples billig-modell, mens iPhone 5C, som har vært en aldri så liten fiasko for Apple, i så fall vil bli faset ut.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utviklingsredaktør og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.