BLACK WEEK TILBUD PÅ LYD & BILDE. 30% DENNE UKEN! SE TILBUDET HER!

iPhone 6 kommer i to størrelser

Vi må vente til september, men da kommer Apple med to nye iPhone modeller – begge med større skjerm enn de eksisterende modellene.

Det er South China Morning Post som siterer ”insidere” som har sett prototypene som viser at Apple vil komme med to nye iPhone-modeller. Og mange tusen app-utviklere kan allerede nå innstille seg på å redesigne sine apper, da begge de kommende iPhone 6 utgavene får større skjerm enn nåværende iPhone 5S og 5C, som begge kommer med en 4” skjerm med 1136 x 640 piksel oppløsning og en pikseltetthet på 326 ppi.

iPhone 6 skal i følge ryktene komme med en 4,7” skjerm som standard, samt i en større versjon med 5,5” skjerm. Begge skjermene vil få en pikseltetthet på 441 ppi, den samme oppløsningen som Samsung Galaxy S4 skryter av.

Som vi allerede har skrevet, vil skjermene bli produsert av safir-glass som skal være mer robust enn Gorilla-glasset som Apple nå bruker. De nye skjermene vil angivelig bli produsert i USA, og det robuste materialet betyr at omkostningene for å produsere en iPhone blir markant høyere enn tidligere. Om det vil gi utslag i høyere priser for de nye modellene vet man foreløpig ikke.

Når begge iPhone 6 modellene har blitt lansert, spås det at iPhone 5S fortsette som Apples billig-modell, mens iPhone 5C, som har vært en aldri så liten fiasko for Apple, i så fall vil bli faset ut.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utviklingsredaktør og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Nå kan du spare mye penger på nytt kamera
AKMs DAC-fabrikk har brent ned, som krøpler produsentene i flere måneder. Slik responderer hi-fi-bransjen.
Black Friday er på trappene. Slik holder du deg trygg, mens du sikrer deg de beste kjøpene.
Duoen bak The Rain får fornyet tillit hos strømmegiganten.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nå er det bare tre uker til vi igjen kan humre og le med sjarmerende Johanne & Co.
Risikoen for å bli snytt er større enn sjansen for å gjøre et kupp.
Light Speaker fra svenske Transparent er ikke som andre trådløse høyttalere.
Popprinsessen går helt nye veier - nå på Disney+.
Fujifilm GFX100 får 400 megapiksler!
Ifølge flere kilder har Samsung ingen planer om en Galaxy Note 21. Note-serien skal erstattes av Galaxy Z Fold 3.
HBO Nordic tar "en dansk en" - lanserer snart sin første danske serie.
Unngå bomkjøp på Black Friday – gå etter testvinnerne!
Den taiwanske produsenten av mopeder og motorsykler vil avduke sin KYMCO F9 elektriske scooter på torsdag.
Dette er hodetelefonene du bør kjøpe i år.
Serien består av seks episoder og er basert på den kritikerroste podcasten Equinox 1985 av Tea Lindeburg og har blant andre Danica Curcic (Broen, Kriger) og Lars Brygmann (Dicte) på rollelisten.
Nedtellingen til Black Friday har startet, her er TV-ene vi anbefaler å ha i kikkerten!