iPhone 5 får skjerm på minst 4 tommer

Alle iPhone-modeller, helt siden den aller første fra 2007 har en skjerm på 3,5 tommer. Det slutter nå.
forfatter

Den kommende iPhone 5 kommer med en skjerm på minst 4 tommer. Det skriver amerikanske Wall Street Journal i en oppsiktsvekkende artikkel.

Ifølge avisen, som siterer ”folk som er tett på situasjonen”, har Apple bestilt skjermer fra sine asiatiske leverandører, som er større enn de sedvanlige iPhone-skjermene. Produksjonen skal starte neste måned.

En rekke forskjellige firmaer i Asia produserer iPhone-skjermene for Apple, herunder LG, Sharp og Japan Display Inc.

Da det også florerer flere rykter på diverse teknoblogger om en kommende versjon 6 av iOS, herunder at Apple er på vei med sin egen karttjeneste til systemet i stedet for Google Maps, tyder mye altså nå på en tidlig etterårslansering av iPhone 5 – med større skjerm og flunkende nytt operativsystem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.