TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

iPad-stativ med induksjonslading

iPort har lansert LaunchPort, smarte fester og stativer for iPad som samtidig lader ved hjelp av induksjon.

forfatter
Publisert 22.12.11 - 11:05

LaunchPort-systemet er laget for å utvide mulighetene for å bruke iPad rundt i hjemmet. Du kan sette opp ulike stasjoner i flere rom, hvor du kommer til å bruke din iPad. På kjøkkenet for å lese oppskrifter, på stua som del av underholdningssenteret, eller på kontoret.

LaunchPort inkluderer en hylse for iPad kalt PowerShuttle (fåes i svart eller hvit), med sitt spesielle feste på baksiden som passer to ulike stativ. Velg selv antall og typer stativ ut fra ditt eget behov, men da altså minimum ett.

De tilgjengelige stativene er bordstativet BaseStation og veggstativet WallStation.

For å lade din iPad benytter LaunchPort induksjon, som betyr at straks iPad-hylsen er montert til et stativ, starter ladingen umiddelbart, ved hjelp av magnetisme.

Ettersom magnetene er festet til hylsen og ikke stativene, er det mulig å feste iPad til enhver metallisk overflate, som kjøleskapet og arbeidsbenken.

Priser:
PowerShuttle 1490 kr
BaseStation 1990 kr
WallStation 1990 kr

launchport.com
ncms.no

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
For feinsmeckeren Garmin gjør virkelig sitt ytterste for å kunne tilby en klokke for alle smaker. Nå har de presentert en smartklokke med så klassisk utseende at den ofte tas for å være en tradisjonell analog klokke.
Stor mobil til stort budsjett Apple iPhone 14 Pro Max er naturligvis en verdig arvtaker til sin skamroste forgjenger. Men likevel er vi ikke helt der oppe denne gangen.
Kommende brettbar iPhone vil selv kunne reparere riper og buler i skjermer I forbindelse med utviklingen av en brettbar mobil, jobber Apple med en ny teknologi som vil la skjermene reparere seg selv. Det viser en patentsøknad, som er sparsom med detaljer.
Tre grunner til å kjøpe iPhone 14 Pro Den skal stå tidlig opp, den som skal klare å lage en bedre mobil enn iPhone 14 Pro.
Følg Lyd & Bilde