iPad-stativ med induksjonslading

iPort har lansert LaunchPort, smarte fester og stativer for iPad som samtidig lader ved hjelp av induksjon.
forfatter

LaunchPort-systemet er laget for å utvide mulighetene for å bruke iPad rundt i hjemmet. Du kan sette opp ulike stasjoner i flere rom, hvor du kommer til å bruke din iPad. På kjøkkenet for å lese oppskrifter, på stua som del av underholdningssenteret, eller på kontoret.

LaunchPort inkluderer en hylse for iPad kalt PowerShuttle (fåes i svart eller hvit), med sitt spesielle feste på baksiden som passer to ulike stativ. Velg selv antall og typer stativ ut fra ditt eget behov, men da altså minimum ett.

De tilgjengelige stativene er bordstativet BaseStation og veggstativet WallStation.

For å lade din iPad benytter LaunchPort induksjon, som betyr at straks iPad-hylsen er montert til et stativ, starter ladingen umiddelbart, ved hjelp av magnetisme.

Ettersom magnetene er festet til hylsen og ikke stativene, er det mulig å feste iPad til enhver metallisk overflate, som kjøleskapet og arbeidsbenken.

Priser:
PowerShuttle 1490 kr
BaseStation 1990 kr
WallStation 1990 kr

launchport.com
ncms.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.