Nettbrett

I følge en undersøkelse, står iPad for 87,6 prosent av all global nettrafikk. Nettbrett med Android bare 10,9 prosent.
forfatter

Tallene kommer fra Royal Pingdom, som har samlet tall om nettrafikk og analysert hvilken nettbrettplattform som er mest brukt. iPad og iPad 2 står for nesten 88 prosent av all nettrafikk fra nettbrett, på verdensbasis, mens nettbrettene fra Sony, Samsung og alle andre med Android operativsystem, knapt tangerer 11 prosent.

iPad har ventelig 75 markedsandel blant nettbrettene i følge tall Gartner publiserte i september i år, og nå ser det ut til at iPad-brukere er ivrigere nettsurfere også.

I følge tall fra Googles Android sjef Andy Rubin, er det omlag seks millioner nettbrett med Android i markedet, mot over 40 millioner iPad-er. Om man sammenligner med Apples egne tall, basert på antall solgte iPad-er, og ikke antallet nettbrett som er levert til detaljhandelen. Som Android-leiren gjør.

På tross av imponerende tall, står iPad kun for 1,2 prosent av den totale nettrafikken globalt, om man tar med PC-er i regnestykket.

Pingdom.com

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.