Nettbrett

I følge en undersøkelse, står iPad for 87,6 prosent av all global nettrafikk. Nettbrett med Android bare 10,9 prosent.
Annonse
Annonse
forfatter

Tallene kommer fra Royal Pingdom, som har samlet tall om nettrafikk og analysert hvilken nettbrettplattform som er mest brukt. iPad og iPad 2 står for nesten 88 prosent av all nettrafikk fra nettbrett, på verdensbasis, mens nettbrettene fra Sony, Samsung og alle andre med Android operativsystem, knapt tangerer 11 prosent.

iPad har ventelig 75 markedsandel blant nettbrettene i følge tall Gartner publiserte i september i år, og nå ser det ut til at iPad-brukere er ivrigere nettsurfere også.

I følge tall fra Googles Android sjef Andy Rubin, er det omlag seks millioner nettbrett med Android i markedet, mot over 40 millioner iPad-er. Om man sammenligner med Apples egne tall, basert på antall solgte iPad-er, og ikke antallet nettbrett som er levert til detaljhandelen. Som Android-leiren gjør.

På tross av imponerende tall, står iPad kun for 1,2 prosent av den totale nettrafikken globalt, om man tar med PC-er i regnestykket.

Annonse

Pingdom.com

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Canon oppgraderer EOS M50 Mark II med flere videofunksjoner.
Den nye, internasjonale, strømmetjenesten Paramount+ kommer snart til Norden. Nå er prisen (og litt av innholdet) klar.
Ryktet sier at Sony WF-1000XM4 er like rundt hjørnet
Etter en fullstendig mislykket forhåndsreservering av den elektriske SUV-en IONIQ 5 tirsdag, var det ingen som kom igjennom og fikk reservert. Hyundai gjør nå et nytt forsøk.
Med radar og 3D-teknologi får du full kontroll med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe for oss nordmenn.
Razer Kiyo Pro takler både Zoom-møter om dagen og stemningslys i gamingrommet.
Med lanseringen av Star kan Disney+ tilby 300 "nye" film- og serietitler - inkludert Die Hard og Big Sky.
Sony slipper FX3 for håndholdt proffvideo.
Det har ikke vært en god start for IONIQ 5-lanseringen.
Spotify melder at de snart vil øke lydkvaliteten for Premium-abonnenter.
Hyundais elektriske familie-SUV IONIQ 5 får god plass, og setter sikkerhet i fokus. Lyden er fra Bose!
Sammen med Formlabs skal Sennheiser gi ørepropper perfekt tilpasset brukerens ører.