Apple:

Ulike indikatorer har gitt liv til et troverdig rykte om at Apple er på trappene med en iPad med 128 GB lagringsplass.
forfatter

Det er ikke snakk om en ny generasjon, men rett og slett enda en modell i den nyeste serien, som Apple kaller “fjerde generasjons iPad med retina-skjerm” – og som vi andre for enkelhets skyld kaller iPad 4! Den nye modellen kommer altså med 128 GB lagring, kommer både i en ren Wi-Fi-versjon og i en versjon med både Wi-Fi og 4G/LTE, og den vil også kunne fås i både sort og hvitt.

Ryktene om en ny iPad med mer minne er blant annet brakt til overflaten av utviklere som har bemerket seg en kode i betaversjonen av iOS 6.1, som indikerer eksistensen av en iOS-enhet med 128 GB lagringsplass. Og i Apples nyeste iTunes, versjon 11, skulle det også være referanser til en enhet med 128 GB.

Det er dermed kommet kjøtt på ryktene etter at 9to5mac.com har fortalt at en stor forhandler i USA har mottatt såkalte SKU-koder. SKU betyr Stock Keeping Unit, og er et slags varenummer, og de nye kodene refererer altså til en ny iPad, som har fått beskrivelsen ”Ultimate”.

Ettersom de eksisterende iPad-størrelsene – 16, 32 og 64 GB – i SKU-systemet kjennes under betegnelsene ”Good”, ”Better” og ”Best”, er det nærliggende å gå ut ifra at den nye ”Ultimate”-modellen får mer lagringsplass. Og vi tar like godt spranget og gjetter på, at det blir 128 GB.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.