Search
Generic filters

iPad med 128 GB

Ulike indikatorer har gitt liv til et troverdig rykte om at Apple er på trappene med en iPad med 128 GB lagringsplass.

Det er ikke snakk om en ny generasjon, men rett og slett enda en modell i den nyeste serien, som Apple kaller “fjerde generasjons iPad med retina-skjerm” – og som vi andre for enkelhets skyld kaller iPad 4! Den nye modellen kommer altså med 128 GB lagring, kommer både i en ren Wi-Fi-versjon og i en versjon med både Wi-Fi og 4G/LTE, og den vil også kunne fås i både sort og hvitt.

Ryktene om en ny iPad med mer minne er blant annet brakt til overflaten av utviklere som har bemerket seg en kode i betaversjonen av iOS 6.1, som indikerer eksistensen av en iOS-enhet med 128 GB lagringsplass. Og i Apples nyeste iTunes, versjon 11, skulle det også være referanser til en enhet med 128 GB.

Det er dermed kommet kjøtt på ryktene etter at 9to5mac.com har fortalt at en stor forhandler i USA har mottatt såkalte SKU-koder. SKU betyr Stock Keeping Unit, og er et slags varenummer, og de nye kodene refererer altså til en ny iPad, som har fått beskrivelsen ”Ultimate”.

Ettersom de eksisterende iPad-størrelsene – 16, 32 og 64 GB – i SKU-systemet kjennes under betegnelsene ”Good”, ”Better” og ”Best”, er det nærliggende å gå ut ifra at den nye ”Ultimate”-modellen får mer lagringsplass. Og vi tar like godt spranget og gjetter på, at det blir 128 GB.

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.