Search
Generic filters

iPad Camera kit klart

Apple startet salget av iPad i USA i helgen som gikk. Samtidig startet salget av tilbehør til iPad, som ventes å bli like stort som tilbehøret til iPod og iPhone. Blant det nyttigste tilbehøret, er iPad Camera kitet som gjør det mulig å laste opp bilder fra et kamera eller minnekort.

iPad Camera kitet koster bare 29 dollar i USA, og består av en kortleser for SD-kort, som man plugger i iPad-ens dokkingkontakt, og en USB-adapter med tilkobling for USB-kabelen som følger med alle kameraer.
Et av ankepunktene med iPad, har vært fraværet av integrert kortleser for SD-kort, slik som MacBook Pro-modellene og den siste generasjonen iMac-er har, men et iPad Camera kit løser problemet for en rimelig penge.
Man kan enten laste opp bildene direkte fra kameraet, eller fra minnekortet, og deretter starter iPhoto på iPad-en å importere alle eller vaglte bilder og videoer, som siden kan organiseres i album.
iPad Camera kitet og iPad-en støtter både jpeg- og råfiler.
Norsk lansering av iPad er ennå ikke kjent, men det ventes at både iPad-ene og tilbehør som iPad Camera kitet vil være i salg før sommeren i Norge.

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.