Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Nothing lanserer Telefon (2a)

Får Dimensity 7200 Pro-prosessor fra MediaTek, og den billigste modellen koster bare 4 290 kroner.

Skrevet av / 05.03.24 - 13:31
Nothing lanserer Telefon (2a)

Vi har vært ganske fornøyde med mobiltelefonene fra det hypede teknologiselskapet Nothing, som ble grunnlagt av kinesiske Carl Pei etter at han forlot OnePlus. Men den nyeste modellen, Nothing Phone (2), er definitivt i premiumklassen når det gjelder pris. Og vi lurte på om Nothing ikke ville ha litt lettere for å tiltrekke seg nye kunder hvis produktene deres var litt billigere.

Les også Nothing Phone er kommet for å bli Den nye Nothing Phone (2) er vesentlig raskere enn forgjengeren. Men den er også dyrere.

Carl Pei og Nothing må ha tenkt den tanken selv, for i dag har selskapet lansert den nye smarttelefonen Nothing Phone (2a), som er en slags budsjettversjon av fjorårets flaggskipmodell.

Dette året handler om å akselerere fremgangen vår, og Phone (2a) er vårt første store skritt fremover. Phone (2a) vil gjøre det mulig for flere å oppleve Nothing-innovasjonene som mange har lært å elske, og vi er sikre på at den vil bli vårt mest solgte produkt noensinne», sa Carl Pei under dagens lansering av Nothing Phone (2a).

Ytelse

Nothing Phone (2a) har en Dimensity 7200 Pro-prosessor fra MediaTek under skjermen, samt det hittil største batteriet i en Nothing-mobil på 5000 mAh. The Phone (2a) støtter også 45 W hurtiglading, slik at batteriet kan lades fra 0 til 50 % på 20 minutter.

Nothing Phone (2a)
(Foto: Nothing)

Skjerm og kamera

En 6,7-tommers AMOLED-skjerm med 120 Hz dynamisk oppdateringsfrekvens og en maksimal lysstyrke på 1300 nits er hva du får for pengene med Nothing Phone (2a).

På baksiden av telefonen er det et dobbeltkamera med 50 Mp vidvinkel og 50 Mp ultravidvinkel, og Nothing lover at bilder tatt med mobilkameraet blir så realistiske som mulig takket være algoritmene i Nothing’s egenutviklede TrueLens Engine.

De to kameralinser er plassert ved siden av hverandre, nesten som to øyne, mens Nothings spesielle Glyph Interface – den gjennomsiktige baksiden med LED-lys som kan lyse opp i ulike kombinasjoner og mønstre – dominerer resten av baksiden av telefonen.

Nothing Phone (2a)
(Foto: Nothing)

Pris og tilgjengelighet

Nothing Phone (2a) leveres med Android 14 og produsentens eget brukergrensesnitt Nothing OS i versjon 2.5. Telefonen får tre års Android-oppdateringer og fire års sikkerhetsoppdateringer. The Phone (2a) kan bestilles fra og med i dag og vil være tilgjengelig i butikkene fra 12. mars.

Det finnes to modeller med henholdsvis 8 GB RAM / 128 GB innebygd lagringsplass og 12 GB RAM og 256 GB innebygd lagringsplass. Prisen for den billigste modellen er 4 290 kr, mens den dyrere versjonen vil koste 4 890 kr.

 

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

M4-brikken innleder Apples sluttspurt i AI-kappløpet

Full furore: Apple ber om unnskyldning for brutal reklame

Nokia 3210 er tilbake!

Smartere og sterkere - samme kamera

Ny iPad Air fås i to størrelser

IPad Pro får to OLED-paneler

Nothings designkonkurranse er avgjort

Forsov du deg i dag morges? Apple innrømmer at det var deres feil!

Ta en digital detox med Nokias nye dumme mobiler

Her er HMDs egne mobiler

Tracker for Google Find My-nettverket

OnePlus er på vei med nye produkter

Scroll to Top