Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Hurtigste oppladning noen gang

Mellomklassemobilen Moto g60s lover større batteri og superrask oppladning.

Skrevet av / 19.08.21 - 13:54
Hurtigste oppladning noen gang

Angsten for at mobilen går tom for strøm i utide skal Motorolas nye mellomklassemobil, Moto g60s, forhåpentligvis eliminere. Ikke bare har den et svært batteri på hele 5.000 mAh; den kan også lades opp på rekordtid. Den nye «TurboPower 50» oppladningen gir 12 timers strøm på kun 12 minutter.

Den 6,8 tommer store FHD+-skjermen har en oppdateringshastighet på 120 Hz, og Moto g60s er drevet av en MediaTek Helio G95-prosessor. Det er 6 GB RAM og 128 GB lagringsplass, som kan utvides med opptil 1 TB med microSD-kort.

Det er fire kameraer. Hovedsensoren på 64 Mp er utstyrt med Quad Pixel-teknologi, og får inn fire ganger så mye lys. Night Vision-modusen lover klarhet og presise farger i mørket, og det er en dybdesensor til bokeh-effekter. Det er et ultravidvinkelobjektiv med en bildevinkel på 118 grader, samt et makroobjektiv.

Der er et fullt kamera-rigg på Moto g60s. (Foto: Motorola)

Hvis man gjerne vil være hovedpersonen i sin egen film, har Moto g60s også en dual capture-modus, hvor selfiekameraet og det normale kameraet blir fanget på samme skjerm.

Tilgjengelighet og pris
Moto g60s kan kjøpes fra 31. august til en veiledende pris på rundt 3.000 kroner.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top