Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Hurtigste oppladning noen gang

Mellomklassemobilen Moto g60s lover større batteri og superrask oppladning.

Angsten for at mobilen går tom for strøm i utide skal Motorolas nye mellomklassemobil, Moto g60s, forhåpentligvis eliminere. Ikke bare har den et svært batteri på hele 5.000 mAh; den kan også lades opp på rekordtid. Den nye “TurboPower 50” oppladningen gir 12 timers strøm på kun 12 minutter.

Den 6,8 tommer store FHD+-skjermen har en oppdateringshastighet på 120 Hz, og Moto g60s er drevet av en MediaTek Helio G95-prosessor. Det er 6 GB RAM og 128 GB lagringsplass, som kan utvides med opptil 1 TB med microSD-kort.

Det er fire kameraer. Hovedsensoren på 64 Mp er utstyrt med Quad Pixel-teknologi, og får inn fire ganger så mye lys. Night Vision-modusen lover klarhet og presise farger i mørket, og det er en dybdesensor til bokeh-effekter. Det er et ultravidvinkelobjektiv med en bildevinkel på 118 grader, samt et makroobjektiv.

Der er et fullt kamera-rigg på Moto g60s. (Foto: Motorola)

Hvis man gjerne vil være hovedpersonen i sin egen film, har Moto g60s også en dual capture-modus, hvor selfiekameraet og det normale kameraet blir fanget på samme skjerm.

Annonse

Tilgjengelighet og pris
Moto g60s kan kjøpes fra 31. august til en veiledende pris på rundt 3.000 kroner.

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.