Search
Generic filters

Huawei D1 Quad XL lanseres 16. november

Kinesiske Huawei er klar for å spise i det gode mobilselskapet. I forbindelse med årets Beep-messe lanserer selskapet en quad-core smartmobil, som koster en del mindre enn konkurrentene.

Huawei D1 Quad XL er den kinesiske mobilprodusentens absolutt toppmodel, som skal ta opp kampen med telefoner som HTC One X+ og Samsung Galaxy S III, og den lanseres nå i Europa. Den vil vises frem i forbindelse med Beep-messen, som starter i Bella Center den 16. november.

Telefonen er konstruert rundt Huaweis batterispareteknologi, som kutter inntil 30 prosent av energiforbruket, og kombinert med et 2.600 mAh batteri gir Huawei D1 Quad XL inntil 15 timers taletid og 500 timers standbytid.

Huawei D1 Quad XL er dessuden basert på Android 4.0 og en 1,4 Ghz Hisilicon K3V2 quad core-prosessor samt integrert 16x GPU. Utover dette er den utstyrt med 1 GB RAM og 8 GB lagring, som kan utvides til 32GB med microSD.

Skjermen er på 4,5” av typen høyoppløst IPS+ touch-screen, og PPI 330-displayet sikrer at opplevelsen også holder i sollys. På lydsiden kommer telefonen med en Dolby Mobile 3 sound Audience earSmart-stemmeteknologi.

Et 8-megapiksel kamera med dobbel LED-blits og den nyeste BSI-teknologien skal sikre en flott bildekvalitet, mens et 1,3 megapiksel frontkamera til videotelefoni og HD-video gjør det mulig å ta opp video i 1080p full HD. Telefonen måler 129,9 mm x 64,9 mm x 11,5 mm og veier 145 gram.

Huawei D1 Quad XL kan kjøbes i butikkene fra den 22. november og har en veiledende utsalgspris på 3.299 kroner. Salget av Huawei D1 Quad XL starter offisielt den 22. november.

huawei.no

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utviklingsredaktør og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.