Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Huawei D1 Quad XL lanseres 16. november

Kinesiske Huawei er klar for å spise i det gode mobilselskapet. I forbindelse med årets Beep-messe lanserer selskapet en quad-core smartmobil, som koster en del mindre enn konkurrentene.

Skrevet av / 31.10.12 - 17:26
Huawei D1 Quad XL lanseres 16. november

Huawei D1 Quad XL er den kinesiske mobilprodusentens absolutt toppmodel, som skal ta opp kampen med telefoner som HTC One X+ og Samsung Galaxy S III, og den lanseres nå i Europa. Den vil vises frem i forbindelse med Beep-messen, som starter i Bella Center den 16. november.

Telefonen er konstruert rundt Huaweis batterispareteknologi, som kutter inntil 30 prosent av energiforbruket, og kombinert med et 2.600 mAh batteri gir Huawei D1 Quad XL inntil 15 timers taletid og 500 timers standbytid.

Huawei D1 Quad XL er dessuden basert på Android 4.0 og en 1,4 Ghz Hisilicon K3V2 quad core-prosessor samt integrert 16x GPU. Utover dette er den utstyrt med 1 GB RAM og 8 GB lagring, som kan utvides til 32GB med microSD.

Skjermen er på 4,5” av typen høyoppløst IPS+ touch-screen, og PPI 330-displayet sikrer at opplevelsen også holder i sollys. På lydsiden kommer telefonen med en Dolby Mobile 3 sound Audience earSmart-stemmeteknologi.

Et 8-megapiksel kamera med dobbel LED-blits og den nyeste BSI-teknologien skal sikre en flott bildekvalitet, mens et 1,3 megapiksel frontkamera til videotelefoni og HD-video gjør det mulig å ta opp video i 1080p full HD. Telefonen måler 129,9 mm x 64,9 mm x 11,5 mm og veier 145 gram.

Huawei D1 Quad XL kan kjøbes i butikkene fra den 22. november og har en veiledende utsalgspris på 3.299 kroner. Salget av Huawei D1 Quad XL starter offisielt den 22. november.

huawei.no

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

OnePlus er på vei med nye produkter

Heineken lanserer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparasjoner

Sporingsbrikker for alle Android-mobiler

Smart kombi-lader til ferieturen

Hva vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite oppgraderes

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Se Google Pixel på stor skjerm

Samsung klar med to nye budsjettvennlige mobiler

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top