Huawei Ascend P8 presenteres i dag

Vi rapporterer fra avdukingen i London. Her er det vi vet allerede nå.

Skrevet av / 15.04.15 - 08:54
Huawei Ascend P8 presenteres i dag

Forgjengeren Ascend P7 var så bra at vi kåret den til årets budsjettmobil. Det var nemlig en high-end-mobil som kostet halvparten av konkurrentenes toppmodeller. Så vi er virkelig nysgjerrige på hvordan Huawei skal kunne toppe det.

I ettermiddag kl. 16 begynner pressekonferansen, og vi er på plass i London. Vi rapporterer alle fakta direkte når den er slutt klokken 17.30.

Senere kommer våra førsteinntrykk av mobilen etter å ha kunne kjenne litt på den selv, sammen med egne bilder. Dessuten kommer vi som det eneste mediet i Nord-Europa med et intervju av Mr. Joonsuh Kim, visepresident for mobildesign på Huawei.

p8 leak

Lekket bilde fra OnLeaks

Men allerede nå har enkelte fakta lekket. Den sies å ha samme bra kvalitetsfølelse som forgjengeren med metallramme og «keramisk» bakside, samt være nesten like tynn.

Det ryktes også at den skal ha siste åttekjernede versjonen av Kirin-prosessoren, en 1080p-skjerm på 5,2 tommer, samt et oppgradert 13 megapiksels kamera med vidvinkel og bedre lysfølsomhet.

Men hvem vet. Det får vi se om noen timer. Du kan selv følge eventet på huawei.com

Jonas Ekelund
(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dine neste Ray-Bans blir ikke bare stilige, de blir også smarte!

Samsung lekker neste Galaxy

Xiaomi gir deg smarte helsefunksjoner

Ny Xiaomi 13T-serie

Garmin-klokke for en aktiv livsstil

Nå er iOS 17 her

Scroll to Top