HTC prøver igjen

Ny mellomklasse-modell på vei fra tidligere mobilgigant.

Skrevet av / 22.12.15 - 13:02
HTC prøver igjen

Samsung har ikke alltid vært altdominerende på Android-markedet. En gang var det HTC som styrte showet med lekre mobiler som HTC Legend og HTC Desire. Men den tiden er forbi, og for øyeblikket kjemper den taiwanesiske mobilprodusenten for sin overlevelse. Man forsøker nå å lansere nye modeller som skal passe bedre til forbrukernes etterspørsel, og det første eksempelet her var iPhone-klonen HTC One A9, som vi har testet her.

HTC One X9
HTC One X9

Og nå tyder alt på at HTC er på vei med enda en One-modell. HTC One X9 skal den hete, og en masse offisielle pressebilder har allerede blitt lekket. Det skriver 9to5Google.com, som igjen siterer kinesiske iMobile, som har skrevet en nærmest absurd dyptgående artikkel om One X9.

388981_7dbcf

I første omgang skal telefonen lanseres i Kina, hvor den skal avløse de meget plastaktige Desire-modellene, og hvis det stemmer, gir HTC mellomklassen en pen oppgradering, for One X9 skal som storebror One A9 komme med metal-kropp supplert med plast til portene og som ramme rundt kameraet.

(Foto: iMobile)
(Foto: iMobile)

iMobile har også fått fingrene i en video av One X9 (som du kan se under) samt den kommende mobilens spesifikasjoner. Angivelig får den 5,5” Full HD-skjerm, åttekjernet 64-bit MediaTek Helio X10-prosessor, 2 eller 3 GB RAM, 13 MP kamera med 4K-video, 16 GB lagringsplass og 3.000 mAh batteri.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Nå kommer de første produkter fra Nothings budsjettmerke

Dine neste Ray-Bans blir ikke bare stilige, de blir også smarte!

Samsung lekker neste Galaxy

Xiaomi gir deg smarte helsefunksjoner

Ny Xiaomi 13T-serie

Garmin-klokke for en aktiv livsstil

Scroll to Top