Search
Generic filters

HTC prøver igjen

Ny mellomklasse-modell på vei fra tidligere mobilgigant.

Samsung har ikke alltid vært altdominerende på Android-markedet. En gang var det HTC som styrte showet med lekre mobiler som HTC Legend og HTC Desire. Men den tiden er forbi, og for øyeblikket kjemper den taiwanesiske mobilprodusenten for sin overlevelse. Man forsøker nå å lansere nye modeller som skal passe bedre til forbrukernes etterspørsel, og det første eksempelet her var iPhone-klonen HTC One A9, som vi har testet her.

HTC One X9
HTC One X9

Og nå tyder alt på at HTC er på vei med enda en One-modell. HTC One X9 skal den hete, og en masse offisielle pressebilder har allerede blitt lekket. Det skriver 9to5Google.com, som igjen siterer kinesiske iMobile, som har skrevet en nærmest absurd dyptgående artikkel om One X9.

388981_7dbcf

I første omgang skal telefonen lanseres i Kina, hvor den skal avløse de meget plastaktige Desire-modellene, og hvis det stemmer, gir HTC mellomklassen en pen oppgradering, for One X9 skal som storebror One A9 komme med metal-kropp supplert med plast til portene og som ramme rundt kameraet.

(Foto: iMobile)
(Foto: iMobile)

iMobile har også fått fingrene i en video av One X9 (som du kan se under) samt den kommende mobilens spesifikasjoner. Angivelig får den 5,5” Full HD-skjerm, åttekjernet 64-bit MediaTek Helio X10-prosessor, 2 eller 3 GB RAM, 13 MP kamera med 4K-video, 16 GB lagringsplass og 3.000 mAh batteri.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utviklingsredaktør og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Fritt valg på lyseffekter og fire forskjellige opptaksmoduser.
Bang & Olufsen i gaming-samarbeid med e-sportsutøverne i Astralis. Vil ha gaming-headsett klar til våren.
Nettverks-bridger fra Japan lover oss et klokkerent musikksignal, slik at den tilkoblede DAC-en kan skinne ekstra.
Amazon-eide Ring har lansert Always Home Cam, som har en helt unik funksjon: Det er en flygende minidrone som patruljerer hjemmet ditt.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.