Android

Ny mellomklasse-modell på vei fra tidligere mobilgigant.
Annonse
Annonse
forfatter

Samsung har ikke alltid vært altdominerende på Android-markedet. En gang var det HTC som styrte showet med lekre mobiler som HTC Legend og HTC Desire. Men den tiden er forbi, og for øyeblikket kjemper den taiwanesiske mobilprodusenten for sin overlevelse. Man forsøker nå å lansere nye modeller som skal passe bedre til forbrukernes etterspørsel, og det første eksempelet her var iPhone-klonen HTC One A9, som vi har testet her.

HTC One X9
HTC One X9

Og nå tyder alt på at HTC er på vei med enda en One-modell. HTC One X9 skal den hete, og en masse offisielle pressebilder har allerede blitt lekket. Det skriver 9to5Google.com, som igjen siterer kinesiske iMobile, som har skrevet en nærmest absurd dyptgående artikkel om One X9.

388981_7dbcf

I første omgang skal telefonen lanseres i Kina, hvor den skal avløse de meget plastaktige Desire-modellene, og hvis det stemmer, gir HTC mellomklassen en pen oppgradering, for One X9 skal som storebror One A9 komme med metal-kropp supplert med plast til portene og som ramme rundt kameraet.

(Foto: iMobile)
(Foto: iMobile)

iMobile har også fått fingrene i en video av One X9 (som du kan se under) samt den kommende mobilens spesifikasjoner. Angivelig får den 5,5” Full HD-skjerm, åttekjernet 64-bit MediaTek Helio X10-prosessor, 2 eller 3 GB RAM, 13 MP kamera med 4K-video, 16 GB lagringsplass og 3.000 mAh batteri.

Annonse

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Sony har i dag lansert en ny modell til Xperia 10-serien. Mobilen er den første i serien med 5G.
Mer enn en halv million Huawei-brukere har lastet ned infiserte apper fra selskapets offisielle app-butikk, AppGallery.
Nå kan du lete opp ting som ikke er laget av Apple.
Den nye Nokia X-serien av smarttelefoner er utviklet til å oppfordre brukeren til å beholde smarttelefonen i lengre tid med tre års garanti, sikkerhetsoppdateringer og Android-versjoner.
Den ser mye større ut enn den er, den nye 4309 Studio Monitor.
770 km rekkevidde, selvkjøring på nivå 3, og en overflod av luksus.
Der hvor andre jukser til et 4K-bilde fra et HD-panel, har Sony-projektorene ekte 4K-paneler. Nå kommer to viktige modeller med den nye X1-prosessoren for bildebehandling i toppklasse.
Strømmetjenesten Qobuz satser på musikk med høy lydkvalitet. Nå kommer den til Norge.
Urbanista Los Angeles lades med solceller.
Vakkert og oppsiktsvekkende fra Sony World Photography Awards 2021
Canons nye skrivergenerasjon har fyllbare blekktanker.
Audis nye el-SUV blir den første bilen med Sonos-lyd. Sjekk lanseringsvideoen her!
Her er det vi vet om Samsungs nye 2021-modeller.
De eksisterende produkter utfases. Men brukerstøtte fortsetter i en periode.
Slipper også RF 100mm f2.8L, RF 400mm f2.8L og RF 600mm f4L.
To nye mobiler med fokus på kameraet.