Mobiltelefon

Desire 620 er etterfølgeren til vår favoritt blant mobiltelefoner i mellomklassen.
forfatter

Da vi sist sammenlignet mellanklassemobiler, danket HTC Desire 610 ut både LG, Motorola, Nokia  og Sony.

Nå kommer etterfølgeren, Desire 620, som har fått en noe oppdatert design og fårhåpentlig vis ikke er like følsom for fingeravtrykk som forgjengeren.

Dessuten har den så klart fått oppdatert teknologi på innsiden. Den gamle prosessoren har blitt oppgradert til en Snapdragon 410. Og mens hovedkameraet fortsatt teller 8 megapiksler, har selfie-kameraet fått en økning til 5 megapiksler. Dessuten har skjermen blitt større og er nå på hele 5 tommer, hvilket er bra i denne klassen. Den skal også ha rask dataoverføring med 4G LTE på 150 Mbps.

HTC Desire 620 slippes i begynnelsen av 2015 til en hittil ukjent pris. Men forgjengeren kostet 2.399 kroner, som gir en viss indikasjon.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.