Search
Generic filters

HTC One henger etter Galaxy S4

HTC har hittil solgt bare fem millioner enheter av toppmodellen HTC One.

Selv om HTC One har fått rosende anmeldelser og har vært på markedet siden mars, er det hittil kun solgt om lag fem millioner eksemplarer av flaggskipmodellen.

Samsung har på sin side allerede rukket å distribuere 10 millioner eksemplarer av Galaxy S4, bare en måned etter lanseringen. Umiddelbart kan det virke som mobilkundene er mer begeistede for den lette, men litt mer plastaktige Galaxy S4 enn HTC One, som har fått spesiell ros for sin design og kvalitet.

HTC-One_Silver_Left-580-100

Men nettopp byggekvaliteten og materialvalgene kan være noe av grunnen til at HTC One selger dårligere enn konkurrenten, hevder en anonym kilde fra HTC til The Wall Street Journal. HTC har angivelig problemer med å møte etterspørselen på grunn av manglende komponenter.

Kommer i ren Google-versjoon
Også på et annet punkt henger HTC One litt etter konkurrenten fra Samsung Galaxy S4. I forbindelse med Google I/O lanserte Google en «Nexus-utgave» av Galaxy S4 som innebærer at man får en helt rendyrket Android-installasjon uten Samsungs mange ekstra lag av finesser og funksjoner.

google-galaxy-s4-460x306

Nå avslører Geek.com at det sannsynligvis også vil komme en strippet HTC One-modell uten brukergrensesnittet HTC Sense.

HTC kommer antageligvis til å lansere den nye versjonen i løpet av de nærmeste par ukene, men det er uvisst hvor og hvordan, den vil selges til forbrukerne. Om den utelukkende vil selges via Google Play, kan vi i første omgang se langt etter en «ny» HTC One her til lands, da Google Play ikke selger hardware til skandinaviske kunder.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utviklingsredaktør og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Les også

Fritt valg på lyseffekter og fire forskjellige opptaksmoduser.
Bang & Olufsen i gaming-samarbeid med e-sportsutøverne i Astralis. Vil ha gaming-headsett klar til våren.
Nettverks-bridger fra Japan lover oss et klokkerent musikksignal, slik at den tilkoblede DAC-en kan skinne ekstra.
Amazon-eide Ring har lansert Always Home Cam, som har en helt unik funksjon: Det er en flygende minidrone som patruljerer hjemmet ditt.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.