Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

HTC One henger etter Galaxy S4

HTC har hittil solgt bare fem millioner enheter av toppmodellen HTC One.

Skrevet av / 26.05.13 - 18:56
HTC One henger etter Galaxy S4

Selv om HTC One har fått rosende anmeldelser og har vært på markedet siden mars, er det hittil kun solgt om lag fem millioner eksemplarer av flaggskipmodellen.

Samsung har på sin side allerede rukket å distribuere 10 millioner eksemplarer av Galaxy S4, bare en måned etter lanseringen. Umiddelbart kan det virke som mobilkundene er mer begeistede for den lette, men litt mer plastaktige Galaxy S4 enn HTC One, som har fått spesiell ros for sin design og kvalitet.

HTC-One_Silver_Left-580-100

Men nettopp byggekvaliteten og materialvalgene kan være noe av grunnen til at HTC One selger dårligere enn konkurrenten, hevder en anonym kilde fra HTC til The Wall Street Journal. HTC har angivelig problemer med å møte etterspørselen på grunn av manglende komponenter.

Kommer i ren Google-versjoon
Også på et annet punkt henger HTC One litt etter konkurrenten fra Samsung Galaxy S4. I forbindelse med Google I/O lanserte Google en «Nexus-utgave» av Galaxy S4 som innebærer at man får en helt rendyrket Android-installasjon uten Samsungs mange ekstra lag av finesser og funksjoner.

google-galaxy-s4-460x306

Nå avslører Geek.com at det sannsynligvis også vil komme en strippet HTC One-modell uten brukergrensesnittet HTC Sense.

HTC kommer antageligvis til å lansere den nye versjonen i løpet av de nærmeste par ukene, men det er uvisst hvor og hvordan, den vil selges til forbrukerne. Om den utelukkende vil selges via Google Play, kan vi i første omgang se langt etter en «ny» HTC One her til lands, da Google Play ikke selger hardware til skandinaviske kunder.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

OnePlus er på vei med nye produkter

Heineken lanserer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparasjoner

Sporingsbrikker for alle Android-mobiler

Smart kombi-lader til ferieturen

Hva vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite oppgraderes

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Se Google Pixel på stor skjerm

Samsung klar med to nye budsjettvennlige mobiler

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top