TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022

HTC lanserer ny supermobil

HTC Butterfly S er nettopp presentert i Taiwan, og den er hurtigere enn HTC One.

forfatter
Publisert 20.06.13 - 14:34

På våre breddegrader er HTC One fortsatt toppmodellen fra HTC, men hjemme i Taiwan har de nettopp lansert HTC Butterfly S, som er et rent monster både når det gjelder hardware og spesifikationer.

htcbutterflysgallery25

Butterfly S kommer med en Snapdragon 600 1,9 GHz quad-core prosessor, den samme som sitter i Samsungs Galaxy S4, mens HTC One må «nøye seg» med en Snapdragon 600 på 1,7 GHz.

Ellers kjører Butterfly S naturligvis Android Jelly Bean operativsystem og er utstyrt med 2 gigabyte RAM og 16 gigabyte lagringsplass, som også kan utvides med microSD-kort. Ultrapixel kameraet og har den til felles med HTC One, det samme gjelder Boomsound stereohøyttalerne på fronten.

HTC forteller at Butterfly S vil koste cirka 766 USD i Taiwan, men det er tvilsomt om denne modellen kommer hit til Norden. Dessverre.

xhtcbutterflysgallery2.jpg.pagespeed.ic.2PRS3EtYss

Her kan du se en videopresentasjon av den nye HTC-telefonen:

youtu.be/-aSWG8aiDPs

Kilde: Engadget

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nå blir Google Pixel smartere Pixel-telefonerne får AI-forbedret samtalelyd og gratis VPN.
Ny oppdatering for Garmin-brukere Garmin gir ut funksjonoppdateringer til flere av sine smarte sportsklokker og sykkeldataer
En Musk-mobil? Ja takk! Elon Musk hevder at Apple truer med å fjerne Twitter fra App Store. Skulle det skje, lover teknologi-milliardæren å utvikle sin egen smarttelefon. Vi gleder oss allerede.
Nei, USA forbyr IKKE alle Huawei-produkter Amerikanske myndigheters fokus er på å stoppe salget av telekommunikasjonsutstyr og overvåkningsteknologi fra fem navngitte kinesiske selskaper
Kongen av brettmobiler er tilbake Motorola Razr 2022 beviser at alle god ting er tre. Endelig lever Motorolas brettmobil opp til sin ikoniske forgjenger.
Følg Lyd & Bilde