Honor 9 – det er det de unge vil ha

Huawei lanseres to nye modeller, men kun én av de kommer til Norden.
Annonse
Annonse
forfatter

Telefonen ble offisielt avslørt i Kinda den 12. juni, men gjorde i går sine europeiske debut ved et storslagent event i Berlin. Lyd & Bilde var naturligvis med på første rekke.

Honor 9 tar over for Honor 8 og er en high-end telefon i mellomklassen. Som har ganske gode specs, selv om det har blitt spart på et par steder.

Spesielt designet ble det brukt mye tid på å beskrive, det var mye snakk om baksiden som er preget av “3D-glass”. Denne reflekterer i beste nordlysstil lyset og gir en ekstra animert effekt av et dansende lys. Vel. Også de tre fargekombinasjonene ble det brukt krutt på. Honor 9 fås i fargene blå, svart og grå. Sistnevnte blir ifølge Honor den nye svartfargen i mobilbransjen.

Annonse
(Foto: MH)

I henhold til innmaten ble det avslørt at Honor 9 kommer i to versjoner. Men vi kan nok ikke regne med å se mer enn én modell på våre breddegrader. Det er igrunn opptil forhandlerne om de vil ta dem med hjem. Noe de ikke har valgt å gjøre. Vi må derfor nøye oss med en modell med 4GB RAM og 64GB lagring, mens andre land kan få en utgave med 6GB Ram og 128GB lagring. Ettersom de fleste telefoner i dag har 4GB RAM, samt at lagringen kan utvides med opptil 256GB via microSD-utgangen trenger det ikke å bety så mye.

Prosessoren er Huaweis egen Kirin 960 octa core, som vi allerede har kjennskap til fra Huawei P10 og Huawei Mate 9 Pro. Kameraløsningen er også godt kjent, og kopiert fra tidligere modeller. Det er derfor ingen snakk om en dual-kamera-løsning med en monokromlinse på 20MP, som tar seg mørke områder og skygger, og en 12MP fargelinse. Det eneste vi likevel savner her er en optisk bildestabilisator. Telefonen kjører Android Nougat og har fått tilføyet Huaweis tilpassede brukergrensesnitt EMUI 5.1.

Det ble gjort sammenligninger med konkurrentene.

Og så kom denne karen inn på scenen. Det skulle snakkes om et samarbeid med Monster Headphones, som dessverre ikke blir relevant for Norden i første omgang.

Honor 9 kan kjøpes i Norge fra 15. august til en veiledende utsalgspris på 4.999 kr. Den nye toppmodellen kan kjøpes i fargene Glacier Grey, Saphire Blue og fra september i Midnight Black.

Annonse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Mikael Hansen


Siste artikler:

Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Med Celestee har Focal overgått det vi trodde var mulig fra lukkede hodetelefoner i denne prisklassen.
JBL Live Pro+ er komplett med aktiv støydemping, og selv om de låter middelmådig ut av boksen, redder de seg med en fabelaktig EQ i appen. Dermed kan de likevel få klasseledende lyd.
Aktiv støydemping i trådløse hodetelefoner, pleier å koste mer enn dette.
Det er Marshall Mode II man skal ha hvis man elsker at det trøkker litt i ørene når man ller musikk. Høyt, selvsagt.
Beoplay HX skal ta opp kampen i premiumklassen mot Sony, Bose og andre
De billige, trådløse hodetelefonene Sound Blaster JAM V2 gjør også jobben på hjemmekontoret.
Å forbedre en glimrende hodetelefon som Focal Clear kan ikke være enkelt. Men Focal mener at Clear MG er bedre på alle måter.
Trådløse propper med Marshall-lyd og appstyring.
Med den største oppdateringen av Google Earth på mange år blir det nå mulig å se millioner av satelittbilder fra bl.a. NASA i timelapse. Disse viser tiårenes markante forandringer av kloden.
Den danske toppskuespilleren har landet nok en internasjonal megarolle.
Innstegsvarianten av Tesla Model 3 settes ned med 50.000 kroner, med umiddelbar virkning.
Blir ny FIA Formula E Safety Car
Den ser mye større ut enn den er, den nye 4309 Studio Monitor.
770 km rekkevidde, selvkjøring på nivå 3, og en overflod av luksus.
Der hvor andre jukser til et 4K-bilde fra et HD-panel, har Sony-projektorene ekte 4K-paneler. Nå kommer to viktige modeller med den nye X1-prosessoren for bildebehandling i toppklasse.
Strømmetjenesten Qobuz satser på musikk med høy lydkvalitet. Nå kommer den til Norge.
Urbanista Los Angeles lades med solceller.
Vakkert og oppsiktsvekkende fra Sony World Photography Awards 2021
Canons nye skrivergenerasjon har fyllbare blekktanker.
Audis nye el-SUV blir den første bilen med Sonos-lyd. Sjekk lanseringsvideoen her!