Search
Generic filters

Honor 9 – det er det de unge vil ha

Huawei lanseres to nye modeller, men kun én av de kommer til Norden.

Telefonen ble offisielt avslørt i Kinda den 12. juni, men gjorde i går sine europeiske debut ved et storslagent event i Berlin. Lyd & Bilde var naturligvis med på første rekke.

Honor 9 tar over for Honor 8 og er en high-end telefon i mellomklassen. Som har ganske gode specs, selv om det har blitt spart på et par steder.

Spesielt designet ble det brukt mye tid på å beskrive, det var mye snakk om baksiden som er preget av «3D-glass». Denne reflekterer i beste nordlysstil lyset og gir en ekstra animert effekt av et dansende lys. Vel. Også de tre fargekombinasjonene ble det brukt krutt på. Honor 9 fås i fargene blå, svart og grå. Sistnevnte blir ifølge Honor den nye svartfargen i mobilbransjen.

(Foto: MH)

I henhold til innmaten ble det avslørt at Honor 9 kommer i to versjoner. Men vi kan nok ikke regne med å se mer enn én modell på våre breddegrader. Det er igrunn opptil forhandlerne om de vil ta dem med hjem. Noe de ikke har valgt å gjøre. Vi må derfor nøye oss med en modell med 4GB RAM og 64GB lagring, mens andre land kan få en utgave med 6GB Ram og 128GB lagring. Ettersom de fleste telefoner i dag har 4GB RAM, samt at lagringen kan utvides med opptil 256GB via microSD-utgangen trenger det ikke å bety så mye.

Prosessoren er Huaweis egen Kirin 960 octa core, som vi allerede har kjennskap til fra Huawei P10 og Huawei Mate 9 Pro. Kameraløsningen er også godt kjent, og kopiert fra tidligere modeller. Det er derfor ingen snakk om en dual-kamera-løsning med en monokromlinse på 20MP, som tar seg mørke områder og skygger, og en 12MP fargelinse. Det eneste vi likevel savner her er en optisk bildestabilisator. Telefonen kjører Android Nougat og har fått tilføyet Huaweis tilpassede brukergrensesnitt EMUI 5.1.

Det ble gjort sammenligninger med konkurrentene.

Og så kom denne karen inn på scenen. Det skulle snakkes om et samarbeid med Monster Headphones, som dessverre ikke blir relevant for Norden i første omgang.

Honor 9 kan kjøpes i Norge fra 15. august til en veiledende utsalgspris på 4.999 kr. Den nye toppmodellen kan kjøpes i fargene Glacier Grey, Saphire Blue og fra september i Midnight Black.

Mikael Hansen


Siste artikler:

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.