Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Honor 6 er ikke en Huawei

Eller… det er Huawei som har laget den, men den heter noe annet. Forvirret? Les videre.

Skrevet av / 31.10.14 - 13:20
Honor 6 er ikke en Huawei

Den kinesiske mobilprodusenten Huawei har ved et arrangement i Berlin lansert et nytt mobilmerke ved navn Honor. Samtidig har kineserne lansert merkenavnets første mobiltelefon, som får navnet Honor 6.

DSC01496

Ideen med Honor-navnet er at mobilene kun selges i nettbutikker og at all markedsføring foregår på nett og viralt via sosiale medier. Ved å spare mye penger på fraværet av tradisjonell markedsføring og distribusjon håper Honor å kunne tilby forbrukerne – spesielt de unge – toppmodeller til meget lave priser.

Samtidig vil man også komme i dialog med forbrukerne om eksisterende og kommende produkter, og Honor hevder at man vil bruke tilbakemeldinger fra forbrukerne – som kan komme i kontakt med Honor via Facebook, Twitter eller på hjemmesiden hihonor.com – direkte i utviklingen av nye produkter.

Skærmbillede 2014-10-29 kl. 16.10.37

Det første av sitt slag er som sagt Honor 6, som i Norge vil kunne kjøpes eksklusivt via komplett.no til en pris på 2.699 kroner.

Og hvis Honor 6 holder det den lover, så får man vitterlig et flaggskipsprodukt til budsjettpris!

Den Android KitKat-baserte Honor 6 kan oppnå en nedlastingshastighet opp til 300 Mbps med en Octa-core Kirin 920 prosessor og integrering med LTE Advanced kommunikasjonsmoduler, som støtter LTE Cat6. Videre kombineres Kirin920 med 3 GB RAM.

Det går raskt å finne frem kameraet på en Honor 6. Med en stillbildefunksjon på 0,6 sekunder på 13 MP kameraet (som vi kjenner fra Huaweis flaggskipmodell, Ascend P7), går det raskt å ta et bilde uten å måtte låse opp skjermen først. Du skal bare dobbeltklikke på knappen, hvor du også skrur lyden ned, så har du tatt ditt bilde.

Skærmbillede 2014-10-29 kl. 16.12.25

Takket være et batteri med en kapasitet på 3.100 mAh og såkalt SmartPower 2.0-teknologi er batterilevetiden på Honor 6 på mer enn to dager ved alminnelig bruk og mer enn en dag ved intensiv bruk.

Sist men ikke minst har mobilen en skjerm på 5 tommer med Full HD oppløsning, hvilket innebærer en PPI på 445.

Honor 6 kan bestilles via komplett.no fra nå av.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

OnePlus er på vei med nye produkter

Heineken lanserer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparasjoner

Sporingsbrikker for alle Android-mobiler

Smart kombi-lader til ferieturen

Hva vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite oppgraderes

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Se Google Pixel på stor skjerm

Samsung klar med to nye budsjettvennlige mobiler

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top