Widget for Android

Slider Widget for Android kontrollerer lydnivået i flere apper på ett sted.
forfatter

Mobilen eller nettbrettet ditt har gjerne ulike lydnivåer for flere ting: media, notifikasjoner, ringelyd, alarm, osv. Slider Widget for Android holder styr på alle på ett sted.

Velg om Slider Widget skal være fargekodet for de ulike kildene, eller ha en uniform farge. Trykk på et ikon og en boks vil vise seg med en virtuell spak som kan skyves opp eller ned.

Med Slider Widget kan du overstyre lydnivået satt i mobilens hovedinnstillinger, den gir også direkte tilgang på funksjoner som vibrering og stillemodus.

I tillegg finnes en virtuell spak som stiller skjermens lysstyrke. Enkelt og genialt!

Slider Widget er tilgjengelig gratis fra Google Play-butikken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.