Nyhet

Her er Samsungs nye Galaxy S30-serie

Lekkede bilder viser kommende Galaxy S-modeller for første gang.
forfatter

Ryktene forteller at Samsung har planer om å lansere etterfølgeren til Galaxy S20-serien tidligere enn antatt.

Som regel pleier den koreanske mobiligiganten å presentere sin flaggskipsserie i slutten av februar, men for få dager siden rapporterte techmediet Sammobile, som pleier å ha god styring på sine Samsung-rykter, at virksomheten planlegger en lansering av de neste Galaxy S-modellene allerede i begynnelsen av januar.

Det overrasker ikke, da den kjente Twitter-brukeren Steve Hemmerstoffer (kjent som @OnLeaks), allerde nå har lagt ut de første bildene, som angivelig viser den kommende Samsung Galaxy S30.

samsung_galaxys30_2-scaled samsung_galaxys30_3-scaled samsunggalaxys30_1-scaled
<
>
Samsung Galaxy S30 (Foto: @OnLeaks)

Samsung Galaxy S30

Steve Hemmerstoffer er en av verdens mest pålitelige kilder når det er snakk om lekkasje av bilder og opplysninger om kommende smarttelefoner, og han ser ut til være særdeles godt informert om den kommende Samsung Galaxy S30.

I dette blogg-innlegget kommer han ikke bare med CAD-illustrasjoner av Galaxy S30, men også de første detaljene om Samsung kommende smarttelefon.

Utover det unike designet av kameramodulen, som man kan se på bildene, så får vi også vite at skjermen blir på ca. 6,2″ med et enkelt frontkamera, mens mobilen måler 151,7 x 71,2 x 7,9 mm.

Samsung_Galaxys30_ultra1-scaled Samsung_galaxys30_ultra2-scaled Samsung_galaxys30_ultra3-scaled
<
>
Samsung Galaxy S30 Ultra (Foto: @OnLeaks)

Samsung Galaxy S30 Ultra

I et separat indlegg avslører Steve Hemmerstoffer også de første bildene av Samsung Galaxy S30 Ultra.

Her er det snakk om en mobil med en kurvet skjerm, som måler mellom 6,7″ og 6,9″. Kameramodulen på baksiden er enorm, og illustrasjonen indikerer at S30 Ultra får minst fire kameraer. Ifølge Steve Hemmerstoffer kan det inkludere hele to tele-linser.

Samsung Galaxy S30 Ultra måler angivelig 165,1 x 75,6 x 8,9 mm.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.