Android

HTC er på vei med en mindre og billigere utgave av flaggskipet HTC One.
forfatter

Snart er Samsung ikke lenger alene om å ha en mini-versjon av sin toppmobil. HTC er på vei med HTC One Mini, en nedskalert udgave av den kritikerroste HTC One.

Engadget har fått tak i et foto fra en «troverdig» kilde, hvor man kan se den nye smartmobilen ved siden av storebror HTC One.

HTC One Mini kommer med en skjerm på 4,3″ og er laget i samme aluminium unibody-design som flaggskipsmodellen. Dog med den forskjellen at skjermen ikke går helt ut i kanten. Her sitter i stedet en smal plastring, som skal gjøre HTC One Mini lettere, men til gjengjeld ødelegger litt av det stilene uttrykket som kjennetegner toppmodellen.

HTC One Mini blir lansert til høsten. Slik det ser ut nå, vil den komme med Android 4.2.2 Jelly Bean operativsystem med BlinkFeed, en 1,4 GHz dual-core Snapdragon 400 prosessor og en skjermoppløsning på 720p.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.