Gjør iPaden din støtsikker

Med futteralet Blok blir iPaden bedre sikret mot knall og fall.

Skrevet av / 04.10.15 - 19:10
Gjør iPaden din støtsikker

I sommer viste Logitech frem det nye iPad-futteralet Blok, under navnet «Logi» som er deres varemerke for denslags tilbehør. Lyd & Bilde har besøkt Logitech som ga oss en ganske heftig demonstrasjon: De slapp en iPad Air 2 rett i betongulvet fra fra 1,8 meters høyde, rett på det mest ømtålige hjørnet. Og nettbrettet fikk ikke så mye som en ripe.

ProtectiveKeyboardCase_Black_KB detached

Det finnes etter hvert en rekke deksler og futteraler som lover å gjøre iPaden mer støtsikker, men disse er enten mindre solide eller altfor klumpete og upraktiske. Etter vår oppfatning har Logitech truffet en bra balanse mellom stil og beskyttelse.

Blok kommer i flere varianter: Først et vanlig «Protective Shell» for iPad Air 2 og iPad mini, deretter en «Protective Case» med stativ som kan justeres 50 grader. Det finnes også en «Protective Keyboard Case» med trådløst tastatur. Prisene varier fra 500-1500 kroner.

www.logitech.no

Jonas Ekelund
(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tidlig død for Surface Duo

Huaweis nye stilige smartklokke

Kjærlighet ved første møte?

Pixel Watch oppgraderes

iPhone 15 er vesentlig bedre enn forgjengeren

Her er iPhone 15 Pro

Scroll to Top