TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Garmin utvider Instinct-familien

Vil du skille deg ut i mengden?

forfatter
Publisert 14.02.22 - 17:35

Forrige uke ble den nye grenen av Garmings Instinct-familie lansert, nemlig Instinct 2-serien. Klokken fås i størrelsene 40 mm (Instinct 2S) eller 45 mm og i flere sprakende farger, slik Garmin selv ordlegger seg.

010 02563 02 01 Instinct2S HR 3001.1 2
Garmin Instinct 2 (Foto: Garmin)

Etter beskrivelsen skal klokka være robust, slitesterk og ha opptil fire ukers batteritid i smartwatch-modus. Takket være forbedret teknologi med solladning vil Instinct 2 Solar 45 mm kunne ha ubegrenset batteritid under lyssterke forhold.

010 02627 00 01 Instinct2 Solar HR 1001.1 1920x1920 3
Garmin Instinct 2 Solar. (Foto: Garmin)

Her finner man bl.a. helse- og søvnregistrering, stress- og pulsmåling, VO2 max og metabolsk alder. Det har også blitt plass til en ny multisport-profil, som gjør det mulig å bytte mellom forskjellige aktiviteter og fortsatt se samlet tid og distanse.

Med Garmin Pay kan man også enkelt betale med klokka, selv om man ikke har med seg lommebok eller mobil.

20210429 Support ROD 0162 CMYK 4
Garmin Instinct 2. (Foto: Garmin)

«Instincts 2 er utviklet for de som ønsker å skille seg ut fra mengden og få mest mulig ut av hverdagen,» sier Dan Bartel, global salgssjef hos Garming. «Instinct 2 har også masse mer å by på. Det finnes en rekke sprakende farger, den er utstyrt med Garmings ledende håndledsbaserte teknologi og er mye mer enn en alminnelig smartklokke – Instinct 2 er et pålitelig verktøy, og den hjelper deg å leve livet på dine premisser.»

Spesialutgaver av Instinct 2:

Hvis du er opptatt av forskjellige sportsgrener eller har spesielle interesser, så finnes det også flere spesialtugaver av Instinct 2.

  • Surf Edition: Spesielt egnet til vannsporter som surfing, windsurfing og kiteboard. Her finner man en tidevanns-widgets som holder deg oppdatert på vannforholdende. Surf-utgavene finnes i Instinct 2 og Instinct 2S med eller uten sollading.
  • Tactical Edition: Utviklet for militærpersonel og med spesielle taktiske funksjoner som Kill Switch, bakholdsmodus, kompatibilitet med night-vision-briller, posisjonsformat og aktivitetsprofilen Jumpmaster. Finnes for øvrig i fargene Coyote Tan eller svart
  • Camo Edition: Fargene Graphite og Mist Camo skal hjelpe deg med å gå i ett med naturen eller skille deg ut fra omgivelsene, alt ettersom hvor du befinner deg – i storbyen eller jungelen.

Både Garmin Instinct 2 og Instinct 2S kan kjøpes nå til en veiledende pris på 3.999 kroner.

forfatter

Åsa Hallen

(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kommende brettbar iPhone vil selv kunne reparere riper og buler i skjermer I forbindelse med utviklingen av en brettbar mobil, jobber Apple med en ny teknologi som vil la skjermene reparere seg selv. Det viser en patentsøknad, som er sparsom med detaljer.
Tre grunner til å kjøpe iPhone 14 Pro Den skal stå tidlig opp, den som skal klare å lage en bedre mobil enn iPhone 14 Pro.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Det er på tide å oppgradere din iPhone Det nyeste operativsystemet til iPhone kommer med massevis av nye funksjoner
Følg Lyd & Bilde