TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
SOMMERTILBUD PÅ LB+

Galaxy S5: Det trodde vi – dette fikk vi

Innen lanseringen av Samsung Galaxy S5 malte ryktemøllen på høyeste gir om den kommende telefonen. Vi har kikket på hva vi gjettet på, og hva som kom i virkeligheten:

forfatter
Publisert 25.02.14 - 09:25

Ryktet: I desember skrev vi at Galaxy S4 ville bli den siste plastmodellen fra Samsung. Galaxy S5 skulle bli fremstilt i metall, som ville bli støpt til et uniformt chassis.

Sannheten: Ryktet var falskt. Selv om Samsung Galaxy S5 kommer i fire forskjellige farger og i nytt, perforert “modern glam”-design, så er den altså fremdeles laget i plast.

Ryktet: Samsungs nye flaggskip skulle ikke bare komme med fingeravtrykkskanner. Nei, den ville få en iris-skanner, som ville kunne sikre telefonen på bakgrunn av en skanning av brukerens øye.

Sannheten: Feil. I stedet fikk Galaxy S5 en fingeravtrykksleser, som minner om den som sitter på baksiden av HTC One Max.

Ryktet: Samsung Galaxy S5 ville få den beste mobilskjermen noensinne med en oppløsning på hele 2560 x 1440 piksler på en 5,25” S-AMOLED-skjerm.

Sannheten: Helt feil. Skjermen har vokst til 5,1”, men oppløsningen på 1920 x 1080 piksler har Galaxy S5 til felles med sin forgjenger, hvilket faktisk gir Galaxy S5 en dårligere pikseltetthet enn fjorårets modell.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Første Xiaomi-mobiler med Leica-linser lansert i Kina Den nye Xiaomi 12S-serien består av tre mobiler: Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12S Pro og Xiaomi 12S.
For utendørstrening Finske Suunto lager, ifølge eget utsagn, produkter for at du skal holde deg aktiv. Enn så lenge må du imidlertid gjøre jobben selv.
Video: Nothing phone (1) avslørt ukesvis før lansering Hands-on video viser innovativt nytt brukergrensesnitt.
Ingen reservedeler: Kunder må vente i flere måneder Apple er på etterskudd med reparasjoner
Eksklusivt fra Huawei Nylig skrev vi om Huaweis kommende generasjon av nye smart-produkter. Og nå er ventetiden over for ett av dem – Watch GT3 Pro kan nå kjøpes.
Det kommer ingen Samsung Galaxy S22 FE Ikke flere utgaver av Samsungs folkemobil.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend