MWC 2014

Innen lanseringen av Samsung Galaxy S5 malte ryktemøllen på høyeste gir om den kommende telefonen. Vi har kikket på hva vi gjettet på, og hva som kom i virkeligheten:
Annonse
Annonse
forfatter

Ryktet: I desember skrev vi at Galaxy S4 ville bli den siste plastmodellen fra Samsung. Galaxy S5 skulle bli fremstilt i metall, som ville bli støpt til et uniformt chassis.

Sannheten: Ryktet var falskt. Selv om Samsung Galaxy S5 kommer i fire forskjellige farger og i nytt, perforert “modern glam”-design, så er den altså fremdeles laget i plast.

Ryktet: Samsungs nye flaggskip skulle ikke bare komme med fingeravtrykkskanner. Nei, den ville få en iris-skanner, som ville kunne sikre telefonen på bakgrunn av en skanning av brukerens øye.

Sannheten: Feil. I stedet fikk Galaxy S5 en fingeravtrykksleser, som minner om den som sitter på baksiden av HTC One Max.

Ryktet: Samsung Galaxy S5 ville få den beste mobilskjermen noensinne med en oppløsning på hele 2560 x 1440 piksler på en 5,25” S-AMOLED-skjerm.

Annonse

Sannheten: Helt feil. Skjermen har vokst til 5,1”, men oppløsningen på 1920 x 1080 piksler har Galaxy S5 til felles med sin forgjenger, hvilket faktisk gir Galaxy S5 en dårligere pikseltetthet enn fjorårets modell.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Poly vil komme seg på markedet for profesjonell lyd & video til hjemmekontor.
3:2-skjermen får 3.3K oppløsning, 500 nits lysstyrke og Pantone-sertifisering
Apple er verdens mest verdifulle selskap, igjen.
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Den nye, internasjonale, strømmetjenesten Paramount+ kommer snart til Norden. Nå er prisen (og litt av innholdet) klar.
Ryktet sier at Sony WF-1000XM4 er like rundt hjørnet
Etter en fullstendig mislykket forhåndsreservering av den elektriske SUV-en IONIQ 5 tirsdag, var det ingen som kom igjennom og fikk reservert. Hyundai gjør nå et nytt forsøk.
Med radar og 3D-teknologi får du full kontroll med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe for oss nordmenn.
Razer Kiyo Pro takler både Zoom-møter om dagen og stemningslys i gamingrommet.
Med lanseringen av Star kan Disney+ tilby 300 "nye" film- og serietitler - inkludert Die Hard og Big Sky.
Sony slipper FX3 for håndholdt proffvideo.
Det har ikke vært en god start for IONIQ 5-lanseringen.
Spotify melder at de snart vil øke lydkvaliteten for Premium-abonnenter.
Hyundais elektriske familie-SUV IONIQ 5 får god plass, og setter sikkerhet i fokus. Lyden er fra Bose!
Sammen med Formlabs skal Sennheiser gi ørepropper perfekt tilpasset brukerens ører.
ID.5 blir en kupéversjon av den elektriske familie-SUV-en ID.4.