Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Fri bruk fra Get

Med fri bruk for 289 kroner i måneden, skal Gets bredbåndstjeneste friste nettbrettbrukere til å velge Get.

Skrevet av / 27.09.11 - 12:53
Fri bruk fra Get

De færreste tenker på Get som tjenesteleverandør i mobilnettet. De har spesialisert seg på kabel-tv-tjenester, og er blant de beste på området, med noen av de beste HD-dekoderne i markedet.

Men de lanserte faktisk bredbåndstjeneste for mobil i sommer, hvor man kunne velge et simkort, eller mikrosim, til nettbrettet og surfe over Telenors mobilnett.

Get-kunder med bredbåndsabonnementet M20 eller bedre, slipper unna med 249 kroner måneden, ellers er prisen 289 kroner måneden. For fri bruk av datatrafikk.

– Mobilt bredbånd blir stadig viktige som et supplement til den faste bredbåndsforbindelsen folk har i hjemmet, og vi er glad for at vi fra i dag kan tilby kunder enda et mobilprodukt tilpasset kunder som er mye på farten, sier Gunnar Evensen, administrerende direktør i Get.

Get har også et USB-modem som kan brukes på bærbare PC-er, og som gir den samme trådløse tilgangen til Telenors mobilnett.

Det er også planlagt en bærbar trådløs ruter med simkort, som skal gjøre det mulig for flere brukere å dele Gets mobile bredbåndstjeneste.

Les mer her.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tracker for Google Find My-nettverket

OnePlus er på vei med nye produkter

Heineken lanserer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparasjoner

Sporingsbrikker for alle Android-mobiler

Smart kombi-lader til ferieturen

Hva vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite oppgraderes

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Se Google Pixel på stor skjerm

Lyd & Bilde
Scroll to Top