Fra floppydisk til iPad

Camera Connection Kit for iPad kan mer enn du tror. Med sin standard USB-kontakt har folk til og med klart å overføre bilder fra floppydisk!
forfatter

Camera Connection Kit til iPad har en standard USB-kontakt, som gjør at det meste kan kobles til iPad. Folk har koblet til hodesett, tastatur og ulike lagringsenheter. Du kan til og med koble en iPhone til iPad-en din og importere bilder fra den ene til den andre.

 

Apple Camera Connection Kit lar deg koble til det meste.
Apple Camera Connection Kit lar deg koble til det meste.

Seneste demonstrasjon av Camera Connection Kits fleksibilitet kommer fra en fan av den gamle skolen. Niles Mitchell, som han heter, demonstrerer i en YouTube-video hvordan man kan importere bilder til iPad fra en gammel diskettstasjon. Da ved å bruke en MS-DOS/FAT-formatert diskett med bilder lagret under mappenavn ”DCIM”.

Dette er like kult som det er upraktisk! Se videoen her:

 

Mer praktisk til vårt bruk er det at Camera Connection Kit skal kunne brukes for å koble iPad til de fleste USB-DAC-er på markedet. Ref. Arve i kommentarfeltet. Dette gjenstår å prøve fra vår side!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også