Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Fra floppydisk til iPad

Camera Connection Kit for iPad kan mer enn du tror. Med sin standard USB-kontakt har folk til og med klart å overføre bilder fra floppydisk!

Camera Connection Kit til iPad har en standard USB-kontakt, som gjør at det meste kan kobles til iPad. Folk har koblet til hodesett, tastatur og ulike lagringsenheter. Du kan til og med koble en iPhone til iPad-en din og importere bilder fra den ene til den andre.

 

Apple Camera Connection Kit lar deg koble til det meste.

Apple Camera Connection Kit lar deg koble til det meste.

Seneste demonstrasjon av Camera Connection Kits fleksibilitet kommer fra en fan av den gamle skolen. Niles Mitchell, som han heter, demonstrerer i en YouTube-video hvordan man kan importere bilder til iPad fra en gammel diskettstasjon. Da ved å bruke en MS-DOS/FAT-formatert diskett med bilder lagret under mappenavn ”DCIM”.

Dette er like kult som det er upraktisk! Se videoen her:

Annonse

 

Annonse

Mer praktisk til vårt bruk er det at Camera Connection Kit skal kunne brukes for å koble iPad til de fleste USB-DAC-er på markedet. Ref. Arve i kommentarfeltet. Dette gjenstår å prøve fra vår side!

forfatter

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

2 Comments

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.